4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MAZDA > Cum aflu daca am chip tuning?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum aflu daca am chip tuning?

salutare, mi-am comandat din america un ECU pentru mazda mea din 1990 , in seara asta mi-a ajuns si l-am pus pe masina, am fost surprins sa vad ca este simtitor mai rapida, accelereaza mai bine si reactioneaza mai repede plus ca nu mai ,,taie benzina"....intrebarea mea este ecu-ul acesta are chip? sau asa trebuia sa mearga si inainte, dar pentru ca cel vechi intrase la apa(antigel) nu mai functiona corect?
A intrebat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani in categoria MAZDA
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns danyeliu (2,780 puncte) acum 12 ani Eu cred ca sigur e remapata de este asa simtitor...dar te poti convinge daca o poti duce la un banc de proba sa vezi daca a pus ceva cai in plus..
+1 vot
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Singura metoda este sa o pui pe dyno,este singura metoda pe care o stiu si care iti da cel mai precis rezultat.Salut!

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani e asa si asa, pt ca n-am fost inainte sa vad cat aveam, ca la 262k km a mai pierdut din aia 84 de cai si nu stiu cati:|, si aia 84 erau la roata sau nu....
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Este posibil sa fie totusi alt soft dar nu neaparat modificat de cineva,ci sa fi fost asa varianta pentru state...e chestie de norme de poluari etc...cel mai bun test ar si sa mergi la dyno cu calculatorul vechi si apoi cu asta "nou" :)

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani ala vechi e dauna totala, pana acum 3 saptamani imi mergea aiurea dupa care n-a mai mers deloc, nu mai porneste cu el, si am fost nevoit sa-mi iau altul :(
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Atunci bucura-te de asta nou si cand ai bani (cam 150ron) te duci si faci un dyno si vezi care e treaba :)
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani iti dai seama ca nu ma supar :)), doar tre sa fiu mai atent cu ea ca a devenit un pic cam greu de stapanit, poate credeti ca zic tampenii dar pana nu mergeti cu una d-asta nu va dati seama