4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MAZDA > cum se regleaza amestecul aer-...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Cum se regleaza amestecul aer-benzina la mototul mazda 626,2,0,16v,103KW?

Mazda 626 este din 1988, are motor DOHC,injectie, benzina, 2,0l,16 valve. Problema pe care o prezinta este ca la accelerare motorul se opreste. Problema a aparut din senin dupa o deplasare de 60km, dupa o pauza de 3 ore, la repornire.Filtrele de benzina si aer au fost inlocuite.Banuiesc ca este o problema de alimentare sau de amestec.
A intrebat radubr (370 puncte) acum 12 ani in categoria MAZDA
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Nu se umbla la reglaje.
De suspectat pompa de benzina.
+2 voturi
A raspuns radubr (370 puncte) acum 12 ani Multumesc.Pompa functioneaza corect,introduce suficienta benzina. Am verificat scotand furtunul care duce in filtrul de benzina si dand la automat.

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Presiunea minima este de 2.35-2.75 bar.Ala nu e test presiune benzina.
+3 voturi
A raspuns george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani de verificat : bloc aprindere si injectoare.
+2 voturi
A raspuns radubr (370 puncte) acum 12 ani Multumesc, Voi incerca maine. Numai ca nu prea stiu care este blocul de aprindere,iar injectoarele cum se pot verifica ? Exista si posibilitatea ca injectoarele sa se strice toate, dar cred ca este putin probabil. Si inca ceva, atat cat functioneaza motorul are un "mers" rotund.
0 voturi
A raspuns ionut_ktm99 (3,200 puncte) acum 12 ani vezi si bujiile , si o diagnoza nar strica , fisele fisurate , scanteie insuficienta , aprinderea electronica nu functioneaza in parametri , cel mai fain e testul cu piesa (daca este posibil )
0 voturi
A raspuns radubr (370 puncte) acum 12 ani Va multumesc tuturor pentru recomandarile facute. Defecta a fost pompa de alimentare care nu mai asigura presiunea minima necera functionarii corecte a motorului. Am inlocuit-o si acum problema s-a rezolvat. Multumesc inca odata.