4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MAZDA > mazda 6 mps 4x4 260cp 6 trepte...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–4 voturi

Mazda 6 mps 4x4 260cp 6 trepte ??????????? HELP PLZ?

am si eu nevoie de ajutor va rog --- vreau sa modific aceasta masina dupa ce m-am interesat m-ai mult m-am gandit sa incep prima oara cu un blow OFF dar am nevoie de ajutoru vostru cam cat m-ar costa un blow off pentru masina asta ? unde sa`l pun ? si daca in afara de de am tine presiunea in turbina imi da si putere?????  in afara de intrebarea asta  ce parere aveti sa`i fac o evacuare cap coada ( inox ) ????     sau ink o intrebare  eram 90 % hotarat sa`i pun un Uni chip la master tuning  de la 260 cp ajungeam la undeva la 290 cp !!! sper ca v-ati facut o idee si va rog si astept parerile voastre : ce fac unde cum ? ceva de genu sunt :D :D :D :D ---- help!
A intrebat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani in categoria MAZDA
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani te sfatuiesc foate riguros sa nu-i pui tu blow off, nu e o operatiune pe care sa o faci in curtea din fata casei. Pentru cultura ta generala, Blow off valve nu tine presiunea in turbina ci o elibereaza atunci cand nu e nevoie de presiune (mai putin stress pentru admisie si turbo.
BOV nu da putere in plus motorului.
Evacuarea de inox este buna, dar nu te astepta sa castigi multi cai din ea, nici daca este una din cele mai calitative (vei castiga undeva in jurul a 6-10 cai maxim, in functie de diametrul si traseul ei).
un Bov de calitate (de la HKS) pentru mazda prietenului tau, te costa in jur de 300€ fara montaj. daca in schimb vrei o chinezarie, te costa in jur de 100 de euro insa nu vei sti niciodata cand se blocheaza.

Alte raspunsuri: (4)

–7 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani nu il montam noi -- oricum mersi -- mai astept pareri

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani mersi de vot, nu ti-am dat minus... nu stiu cine... si nici macar nu are bunavointa sa scrie ceva...
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani cu placere colegu .. eu nu am dastea dar  cand ii vad asa prosti .. uite de exemplu cu intrebarea asta recunosc nici nu ma pricepeam si chiar aveam nevoie de ajutor ce sa fac cum etc?   apropo am achitat blow off-ul de la HKS ultimu model in 5 zile vine   de 4tuning l-am luat !! saptamana viitoare ne ducem la buc sa l montam ... si mai vad dupa ce o mai fi .. bafta !!
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani poti sa-mi zici si mie, doar de curiozitate, cat a costat blow off-ul??? eu il vazusem pe un site in Anglia si costa 275 de sterline...
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani poti sa-mi zici si mie cat costa blow off-ul pe care l-ati luat? doar de curiozitate... eu il vazusem la +/- 275 de sterline in Anglia...
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani 720 ron fara kitu de instalare -- asta e achitat si cand ma duc sa`l montam mai  ajungem undeva la 1000 ron !!! cu instalare cu tot !! + drum ! :D adik 1200 :)) minim :)) daca nu la intoarcere o sa  mai bagam =)) :)) el defapt si defapt  acelasi blow off costa 2400 ron doar el dar are tot la el tot sistemu !!! dar noi am luat doar blow offu si restu se descurca baietii care il monteaza!
–7 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani ca ce dreq da ti minus ma ratati dreq
+4 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani va recomand sa nu va bateti joc de masina aia cu chip-uri si alte prostii ca nu e pisicuta... e destul de rapida asa cum e(e cea luata din bucuresti, gri, fosta wef ?)

Comentarii:

A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Lasa-i sa-si faca de cap, in 3 luni o rastoarna si mai scapam de tampitii de pe forum.
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani da aia e masina !! :))  stai linistit ca masina  deja i-am platit blow off-ul si dupa vede si uni chip pana la 290 cp dupa si evacuare  + filtru sport !!! si cam atat intr`o luna si un pic o sa fie gata cu toate pe ea si la cursee cu ea
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani Robert dar tu la ce te asteptai daca am cumparat masina aia ??? iti dai seama ca numai un pasionat putea sa o cumpere nu ???? unu om sanatos nu o cumpara sigur  iti zic eu !!! un om sanatos isi cumpara duster daca vroia cv 4 x 4 !!
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani actuala WEF vrei sa spui ca are taxa :))
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani da...actuala, ai dreptate....in legatura cu ce ziceam mai devreme, motorul ala e mai avansat si ,,tunat" din fabrica mai mult decat ati crede, pentru a-l imbunatati ori il dati pe mana la firme specializate si recunoscute care stiu cu ce se mananca treburile astea, ori stati cuminti...e exact ca si cum ai pune toba sport si filtru de aer luate de pe net pe un M5, adica in loc de upgrade cum v-ati fi gandit, e de fapt downgrade, evacuarea si admisia facuta de inginerii din fabrica e de cele mai multe ori mai eficienta...apropo MPS vine de la Mazda Performance Series
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani tocmai ca daia m-am gandit mai bine si am ales sa i punem un blow off ca sa nu i suprasolicitam turbina  si sa elibereze aeru cat mai bine !!!!  si unu de calitate daia va si tot intreb pe aici care e mai bun ce sa facem nu punem ca prostii asa !!! si pana la urma am ales unu de la HKS !! si dupa nu stiu ce sa zic!!  filtre sport nu i pun clar !!! dar o evacuare ma gandeam !!! astept pareri invata ma mai spune`mi detalii !!
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani am facut alegere buna cu blow off u sau nu ?
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani daca ai facut alegere buna sau nu, asta nu pot sa-ti spun, bov-ul nu ajuta la nimic, mai ales daca nu e montat si reglat corespunzator, o sa aveti surpriza de a elibera presiunea cand nu trebuie sau cand nu va asteptati...HKS e firma buna dar nu foloseste la altceva in afara de sunet...multe sfaturi nu pot sa-ti dau pentru ca nu detin asa ceva, iti spun doar din ce au zis cei de pe clubmazda(si daca te gandesti ca numeri pe degete masinile mps-urile modificate, inclusiv 3, da de gandit)pentru ceva putere in plus recomand un soft de la Hypertech, am vazut ca au pus cativa colegi si in afara si e totul ok, ajunge la 290CP si 425Nm, daca vreti si mai mult, alt turbo in primul rand, si-asa cel original scoate destul
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani multumesc omule ! :D
–2 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani sa stii ca e destul de rapida m-a surprins !!! nu ma asteptam !! in fine .. pentru colegu cu rasturnatu stai frumos in banca ta ca am avut pe maini masini mai puternice .. daca e sa se intample se intampla cu si cu dacia logan la 80 Km/h !!! si la ce sisteme are mazda pe ea si cu 4x4 eu cred ca trebuie sa fii prost sa poti sa rastorni o masina daia ... NU zic ca nu se poate dar ... nici usor nu e!!!