4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MAZDA > mazda rx8???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Mazda rx8???

am inteles ca este o problema cu motaorele de pe mazda rx8 cel rotativ .sunt pretentioase si trebuie sa iti schimbi si stilul de condus de ex.

  • Pornirea se face fara a atinge accelaratia (se ineaca motorul).
  • Plecarea de pe loc se face doar atunci cand motorul a atins un nivel normal de functionare.
  • Schimbarea treptelor de viteza se face scurt, cu ambreiajul apasat o perioada cat mai scurta.
  • Oprirea motorului se face dupa un timp de 3-10 minute

ma intrebam daca se poate pune un motor normal (otto) 1.6 tsi dar oare cati bani te costa pt ca motorul ctred ca te costa 2500 3000 euro dar cu modificarile si cu manopera cat face?

A intrebat bobi91 (14,410 puncte) acum 11 ani in categoria MAZDA
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani nu iti pot raspunde la restul nelamuririlor, dar la primul punct cred ca este valabil cel putin la toate mazdele, daca nu si la celelalte masini, la mazda mea daca apas acceleratia cand vreau sa o pornesc nu porneste, cum iau piciorul porneste imediat

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani Asa este cu motorul rotativ mic puternic dar pretentios!!De ce ai vrea sa te complici atata sa schimbi motorul?in cazul in care ai masina vindeo si iati alta daca nu iti place iar daca nu....OPTEAZA PENTRU ALT MOTOR NU ROTATIV este fff sensibil si ffff SCUMPA INTRETINEREA PIESELE MANOPERA TOTUL!sfat personal.....Renunta la rx8 o fi ea frumoasa si puternica dar asta nu inseamna ca o face o masina buna de condus zi de zi sau o masina cu costuri minime de intretinere!
+2 voturi
A raspuns CJ 91 NBY (3,650 puncte) acum 11 ani Si doamne feri sa ai probleme la motorul ala ca in romania cred ca ii poti numara pe degete cati se baga in el.
+2 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani Din cate stiu motorul este problema la aceste mazda rx8,masina e frumoasa nu zic ca nu dar motoru lasa de dorit,din cate stiu de cat sa bagi bani in motor mai bine iti iei altu.

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani asa e, majoritatea il schimba la 80-100 de mii de km, putine cazuri in care ajunge la 150k km motorul ala
A comentat bobi91 (14,410 puncte) acum 11 ani am citit pe undeva ca motorul are garantie 300k dar de obicei motoarele se striaca pt ca este prea solicitat de ex liniute si garantia nu mai acopera acest lucru
+1 vot
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani vezi ca sunt PACATOASE rau mai bine spunei pas ! inafara de problemele enumerate ...chiar de tine vezi ca au un consum in ORAS de iti sparge capu 15% si afara sub 10% nu te iarta !
+1 vot
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Si o sa te omoare taxele la motorul Wenkel...Ca desteptii nostrii de la RAR nu il omologheaza ca 1.3 cum e in alte tari ,ci ca 2.6.....
Iar de schimbat nu cred ca e rentabil...Mai bine te orientezi la altceva...

Intrebari asemanatoare

Pareri Mazda Rx8 ? (0 raspunsuri)