4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MERCEDES > caut un mercedes w124 coupe......

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Caut un mercedes w124 coupe....merita bagat bani in ea?e mode rar stiu...fiind w124 e fiabila...o parere va rog :)

A intrebat Apex` (620 puncte) acum 12 ani in categoria MERCEDES
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Eu am un w124 anul 1990 , dar este un 4 usi , adusa din SUA , motor 2800 in linie . Masina este full , incepand de la piele perforata cu piele nappa,trapa,geamuri electrice fata spate , hidramata , pilot automat,scaune electrice .  etc .
Eu o folosesc mai rar avand si altele de condus , e practic o masina mai de duminica sau pt momentele cand vreau sa ma plimb linistit .
Sincer e o senzatie masina, este foarte ingrijita ( pentru 21 de ani ) multi au vrut sa o cumpere doar vazand-o parcata .
Probleme am intampinat doar prin faptul ca apa fierbea, ajungea si la 120 de grade ( atunci se oprea motorul automat ), in rest per total nu am avut alte probleme .
P.S : mai pe seara adaug si poze cu ea .

Salut .

Comentarii:

A comentat Apex` (620 puncte) acum 12 ani astept pozele :D
+1 vot
A raspuns D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Ce inseamna ca vrei sa bagi bani in ea ?
Ce modificari vrei sa-i aduci ?
E o clasica totusi ..

Comentarii:

A comentat Apex` (620 puncte) acum 12 ani pai vreau sa pun motoru de 2.6 pe ea......si sa pun o chiuloasa de 24 de valve pe ea....in rest suspensii.....frane....si cam atat...
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Este o masina placuta, fiabila, confortabila, siguranta. Multe masini ar vrea sa stea asa de bine la aceste capitole, dar nu prea reusesc.
Merita bagat bani in ea, daca motorul trage si este bun, deoarece alea nu prea ``au moarte``, daca ai schimbat uleiul si tot ce trebuie la timp.

Salut :)

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns Toyboy (460 puncte) acum 12 ani nu arata deloc rau modelul asta, mai ales varianta sportline, cu a-1a in jos ... e o masina mare grea, puturoasa , gurmanda, dar cu o tinuta de drum excelenta, este fiabila, dar ca orice W124 vor aparea probleme la ¨ambreiajul¨ elicei de ventilator, si la silentblock-ul cardanului numit si flector... in rest sa ai bani sa-i bagi benzina si ani sa-i faci kilometri.

Comentarii:

A comentat Apex` (620 puncte) acum 12 ani si la motoarele de peste 2.6 la w124 is tot atatea vacumuri ca si la w126 de exemplu?alte slabiciuni?ms de raspuns :)