4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MERCEDES > Mercedes E 200 Kompressor W210...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mercedes E 200 Kompressor W210,ce parere ai?

Salut.As dori sa aflu urmatoarele lucruri despre Mercedes E 200 Kompressor W210 (163 HP)...Consum real (urban-afara),daca este o masina fiabila sau nu,daca motorul este complicat (electronica multa),si daca este OK ca si performante...Comparabil cu un 520i sa zicem,E39...Doresc pareri subiective,nu obiective...Fara comparatii intre Mertz si BMW..Doar vreau sa aflu pareri despre acest Mercedes de la fosti proprietari sau cunoscatori,daca este o masina buna sau nu.Este una din preferatele mele...Multumesc.

A intrebat CJ13RHO (1,480 puncte) acum 11 ani in categoria MERCEDES
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani legat de prima intrebare,la masina asta ai un consum mixt de 11,12 litrii la suta.Masina este foarte buna.partea electronica nu este o problema.eu am mercedes si i-ti recomand masina asta.
+3 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani se pise pe e39 !! e mercedes-benz frate !!!! iar odata ce ai achizitionat aceasta masina intri in clubul select al proprietarilor de mercedes !!! nu mai sta pe ganduri si nu mai compara floarea de colt cu basina porcului !!!!

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani care club select al proprietarilor de mercedes?nu ai vazut nici o cazatura ce poarta emblema MB?nu iti mai ridica masina in slavi prea mult sa nu cada...nici bmw nu e o masina slaba.din comentariul tau imi dau seama ca esti mai cocalar ca toti...
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani asa este , ai dreptate , eu sunt seful cocalarilor !!! momentan am logan , am avut 3 mercedesuri in schimb de care am fost multumit si spre surprinderea ta am avut si bmw si pot face diferenta !!! multumesc si te rog nu mai adauga comentariu ca nu vreau sa mai vb. bafta!!!
+1 vot
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani italianul,ti-a dat un raspuns si eu un raspuns.eu am mercedes.nu asculta sfatul meu.i-ti recomand totusi sa asculti de sfatul lui italiam.nu vreau sa dau calificative,dar a lu italian merita ceva +++++++
0 voturi
A raspuns CJ13RHO (1,480 puncte) acum 11 ani Alte pareri?