4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MERCEDES > Parere despre A klasse 140?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Parere despre A klasse 140?

Ce parere aveti despre aceasta masina? Chiar azi si-a cumparat mama una. 2000 1.4 benzina 86 caluti cu 950 de euro din germania.
A intrebat Clark Kent (10,940 puncte) acum 11 ani in categoria MERCEDES
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani sunt cam slabute la motor, cutie si au o problema cu pompele servo. Dar in rest e ok. La cati bani ai dat pe ea.... chilipir. Sa ai noroc de ea

Comentarii:

A comentat Clark Kent (10,940 puncte) acum 11 ani Mersi frumos. Oricum la ce are nevoie mama nu prea o sa fie forjata sau ceava de genu.
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani parca ziceau ca este cea mai nesigura masina de la mercedes,dar in fine la banii aia si totusi, e germana, e mercedes!
–2 voturi
A raspuns NTFO (2,560 puncte) acum 11 ani Este masina ideala pentru oras consum mic la ea nu o sa ai prea multe de schimbat consumabilele si mici defecte care or sa mai apara pe parcurs nimic nu dureaza o vesnicie :)

Pt. kenel intradevar modelele 97-99 aveau probleme cand luai curbele cu viteze mari se rasturnau dar problema a fost remediata
http://www.youtube.com/watch?v=Z-ST60MwrK0
–1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Cea mai proasta masina de la Mercedes asta este!
Fereste-te de A class din orice an, cu tot cu mama dotarilor lor tot sunt proasta si eu o fiabilitate scazuta!
+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani sa fim seriosi, cred ca mama lui "superman" nu o sa mearga cu viteze mari sau o sa ia curbele cu viteze mari.
desi masina, se pare ca este cea mai putin fiabila de la mercedes am vazut o gramada pe strada, deci se pare ca sunt functionabile si merg destul de bine.

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Nu e cea mai fiabila de la Mercedes,dar ramane Mercedes.
Depinde de rulaj,de fostul proprietar 'daca a uns ceea ce trebuie si cand trebuie!'.
In primul rand fa un schimb de lichid frane,ulei,lichid racire,filtre,curapa clapeta de acceleratie,verifica frana de mana,placute,servo,curata bine instalatia de racire,in functie de kilometrii facuti e bine sa ii schimbi si cureaua de accesorii si distributia,pentru a evita problemele din viitor.
In legatura cu fiabilitatea,totul depinde de cum a fost intretinuta si utilizata.
Cunosc o familie de posesori de A klasse,ambele din generatie cu a ta.Ea avea diesel,el benzinar.Dieselul era varza,tremura mergea ca toti dracii,pe cand benzina mergea liniar,tragea destul de bine.Ambele masini aveau peste 250k km,benzinarul a primit ce ii trebuie si cand trebuie si inca merge fara probleme.
Acum depinde si de noroc cu a ta,sa nu fi fost lovita,sa se fi mers cu ea in parametri normali.
P.S.Pentru cei care nu stiu,te poti rasturna si cu E-Klasse daca uiti unde e frana.Atunci cand ai o masina mica gen A-klasse sau altele din aceaste grupa e logic ca nu o cumperi sa faci curse ci ca sa te duca din pct a in pct b.
Daca intri cu masin in curbe cu viteza maxima,fiind o masina putin mai inalta,da sunt sanse sa te rastorni dar pana atunci sa o utilizezi cu placere si cat mai putine probleme.
Asfalt uscat!

Comentarii:

A comentat Clark Kent (10,940 puncte) acum 11 ani Mersi frumos.
Masina a fost cumparata de unchiul meu care aduce masini de 20 de ani de afara. Ma gandesc ca nu a luat ceva coaja de masina.
Si repet la ce are nevoie maicamea e numai buna.