4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MERCEDES > Trepideaza toata masina dupa 5...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Trepideaza toata masina dupa 50km/h si cu cat o accelerez cu atat vibreaza mai rau?

Am un w202 c180 si dupa 50km/h incepe si trepideaza toata masina,iar cu cat accelerez mai mult cu atat face mai rau iar problema vine din spate cel putin asa am impresia.in volan nu trage st/dreapta merge drept,curios ca daca ajung la anumite viteze trebuia sa dispara dar la mine mai rau face.....in mers am scoso si pe liber si mers constant si in frana de motor si la fel face....am oprit chiar si motoru si tot face urat rau.Pe masina am jante de tabla daca e indoita pe interior poate sa faca chiar asa urat de tot de iti face masaj in scaune?
A intrebat alexjohn (180 puncte) acum 11 ani in categoria MERCEDES
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani verifica cardanul!!!
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Ridica masina pe cric si accelereazo si vezi daca mai trepideaza. Iar daca numai trepideaza, iar la lasarea suspensiei incepe sa se accentueze trepidarea, este clar ca este planetara devina, deoarece bate in ``cap``. Mai exact cel mai posibil sa bata din planetara scurta.

Salut
:)

Comentarii:

A comentat Pette (140 puncte) acum 4 ani Buna
Vad ca ati trecut si voi pe aici
A comentat Pette (140 puncte) acum 4 ani Buna
Vad ca ati trecut si voi pe aici
0 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani A inceput dintr-o data ? Eu spre exemplu am ramas inamolit si dupa ce am iesit pe asfalt am inceput sa simt exact acelasi lucru. Am pus masina pe groapa si am constat ca se adunase foarte mult pamant pe interiorul jantelor spate, lucru care dezechilibrau rotile. Verifica intai lucrurile cele mai banale !:)
0 voturi
A raspuns alexjohn (180 puncte) acum 11 ani am ridicato azi pe elevator si am constata ca amortizoru de vibratii din cap de la cardan e cam rupt (cauciucul) dar nu asta ar fi marea problema,problema e ca sa dezechilibrat cardanul din cauza flansei de la jumatate

Comentarii:

A comentat c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani eu ti-am zis.am patito si eu la e46;)
0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Si eu am o problema asemanatoare la a mea,tot w202 c180.La mine dupa 100km/h incepe sa se auda un zgomot de fond,ca un fel de bas profund,nu stiu cum sa explic exact si asta doar daca sar de 100,in rest nu se aude nimic.Eu tind sa cred ca este legat de unghiurile rotilor sau de transmisie,adica partea din spate a transmisiei,dif,cardan,planetara ceva.Eu nu am jante de tabla.
0 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Ai cardanul descentrat...la mijlocul cardanului ai un rulment pentru stabilizare...daca acel rulment se duce face vibratii puternice.Degeaba o scoti e liber pentru ca atata timp cat rotile spate se invart se invarte si cardanul cu ele!!
0 voturi
A raspuns Pette (140 puncte) acum 4 ani Viano 2011
...dati-mi un sfat
Nu mai stiu ce sa fac
Am 4 diagnostice de la 4 mecanici
Trepideaza la peste 100 la ora,chiar daca nu e in sarcina si in acelasi timp franeaza putin ,nu trage nici intr-o parte
Am schimbat rotile...la fel
Am echilibrat directia ...la fel
Sunt disperat......
Ce rezolvare imi dati ???