4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MITSUBISHI > Se merita sa achizitionez un m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Se merita sa achizitionez un mitsubishi eclipse pana in 99 ?

Salutare!am  o mica problema cu "drogu`" asta de masina.de la 16 ani imi tot doresc modelul american ECLIPSE.As dorii sa aflu mai multe informatii in legatura cu masina, consum , daca se merita sa dau 5000 euro pe ea si cat de greu se poate rezolva o problema in cazul defectiunii motorului,cat de greu se gasesc piesele modelului in romania.va multumesc anticipat.
A intrebat speedskater (210 puncte) acum 12 ani in categoria MITSUBISHI
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani salut.mai mult conteaza drogu decat restu.
nu prea am cunostinte despre acea masina dar daca iti place asa mult eu personal zic sa o cumperi.
+1 vot
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Pai gandestete de ce buget dispui cum stai cu banii si daca ai un job bun si iti permiti sa intretii masina aia cumparo. Avand in vedere ca e mitsubishi si e japoneza ar trebui sa fie si fiabila. Acuma cu piesele banuiesc ca se gasesc greu avand in vedere ca pe la noi nu sunt astfel de masini, iar ca pret al pieselor e greu de spus. Oricum nu te astepta sa fie ieftine. Acum depinde si cum si cat vei merge cu ea. Daca mai ai alta masina cu care sa mergi la munca, piata, terfeleala si pe iarna e ok.

Comentarii:

A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Atunci cumparo si bucurate de o masina rara care sigur va atrage priviri:P
A comentat speedskater (210 puncte) acum 12 ani Multumesc frumos,Doamne ajuta!inca sunt minor si inca sunt in cantonament:)) intreb asta pentru ca pe 6-8 martie ajung acasa din cantonament si pe 11 martie devin major...scoala de soferi o incep pe 15 martie prin mai am de gand sa o cumpar.multumesc de sprijin!
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani un sfat pt tine.nu te avetura prea mult cu masina cand esti incepator. atentie....fierul nu te iarta. daca subestimezi ce iti spun poate o sa mori in plm la volan. ai mare grija ca autoturismul nu e un joc video.
A comentat speedskater (210 puncte) acum 12 ani merci mult...o sa fiu responsabil de viata mea si a celor din masina...crede-ma...alcool la volan ? nici gand ... nu imi voi risca permisu pentru asa ceva...si mai ales ca am muncit in sportu asta de la 6 ani ...si de la 16 am inceput sa strang bani pentru masina...nu voi adauga masinii nici cea mai mica zgarietura din inconstienta...depasire in curba,impresionat de femei si multe altele... multumesc mult de sfat!
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani bravo. daca esti in sportu asta iti port cel mai mult respect.
important este sa ai grija mare cu depasiri ..acordate de prioritate si
limite generale de viteza.
eu is sofer din 2007 si conduc mai mereu si era so pun azi.
ai grija pt viata ta si a celor din jur.
A comentat speedskater (210 puncte) acum 12 ani Merci mult de tot! Grija mare in continuare!
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani si lasa cocalari care ii vezi zinlic pe strada la volan.
aia nus soferi.
invata sa fi respectos si preventiv in trafic. chear daca greseste unu nu trebe sal classonezi insistent sau sa ii umpli frigideru. toata lumea gresim.
sunt niste clipuri cu titi aur pe you tube. akl ai sa inveti mai multe.
toate cele bune
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani app sau cauta pe you tube tir magazin.
A comentat speedskater (210 puncte) acum 12 ani merci mult,acum intru...ma duce capu mai mult decat un maimutoi cu aur la gat  intr-un bolid ...
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani miam dorit si eu f mult sa fac cv raly dar a fost situatia financiara najpa. nici macar la liceu auto nu am putut sa intru din cauza pilelor altora.
mam ales insa cu un amarat de permis ABC.
sper sa reusesti mai mult ca mine.
mult succes in continuare.
ai grija de tine.

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns PUIU 82 (2,130 puncte) acum 12 ani @ Speedskater.......daca iti permiti o asemenea masina.......cumpar-o.
Totusi,gandeste-te bine daca e o masina potrivita pt tine,atata timp cat esti incepator.......e o masina de 200+ cp......
Ia-ti permisul.....ia-ti o masina de tavaleala,hidramata si cu tractiune spate......si daca te descurci........sari la masina visurilor tale.
Asta ca sa nu plangi repede dupa ea sau,doamne fereste sa planga ai tai dupa tine......fara suparare.asta e parerea mea.
Bafta!

Comentarii:

A comentat speedskater (210 puncte) acum 12 ani pentru o asemena masina...trebuie sa fiu foarte chibzuit la volan...sa nu ma dau in spectacol datorita masinii ca atunci se intampla accidentele ... eu visez la asta...mi-a spus multa lume ca pentru inceput trebuie ceva mic...avand in vedere ca tata mai are si o dacie ... :)) siii...mai intai sa vad cum ma descurc la scoala de soferi...incep pe 15 martie.multumesc mult de raspuns!
A comentat speedskater (210 puncte) acum 12 ani Problema care o am eu e ca....daca nu mi-o cumpar acum din prima...nustiu daca va exista o ''Data viitoare'' sau ''urmatoarea masina'' sa fie ce-mi doresc...

Alte raspunsuri: (1)

+2 voturi
A raspuns Fuckthelaw (570 puncte) acum 12 ani si mie mi-a placut f mult..sa-ti iei motoru 2000 varianta sport nush numele motorului "clar" ..dar are vreo 150-200 cp park..

Comentarii:

A comentat speedskater (210 puncte) acum 10 ani motor DOCH sau la gsx 4g63 24valve 1998 cm 146 cp