4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > NISSAN > Ce parere aveti de Nissan Prim...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce parere aveti de Nissan Primera P10 1,6 benzina?

As vrea sa imi iau o masina din germania de marca Nissan Primera P10 ,1,6 benzina... as vrea sa fiu sfatuit din partea voastra daca ma puteti ajuta intr-o alegere cit mai buna fiind prima mea masina ... as vrea sa stiu si ca sa o inmatriculez si toate cheltuielile care le voi avea ? va multumesc anticipat ;)
A intrebat Avigatorrul (250 puncte) acum 10 ani in categoria NISSAN
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns SuzuMaTeo (1,350 puncte) acum 10 ani Foloseste site-ul urmator ca sa verifici parerile altor soferi care au condus tipul asta de masina: whatcar.com Daca ai ochit si alt model, cauta-l si pe ala. De exemplu, http://www.whatcar.com/car-reviews/used/nissan/primera-saloon/readers-reviews/23782-2 Daca o aduci din Germania trebuie sa platesti taxa de timbru. O calculezi de cate ori vrei, cu ce tip de masina vrei, pe site-ul de la ANAF: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsitentaContribuabili_r/calculator_taxe/taxa_timbru_2014.html La fel si in cazul RCA-ului, exista calculatoare care iti dau oferte de la toti asiguratorii si aici iti recomand un broker de incredere: http://www.romasig.ro/rca-ieftin.php Pretul difera in functie de experienta ta ca sofer, tipul masinii, adresa, etc. Dupa ce calculezi taxele, cauta pe Google si preturi de piese, in functie de ce problemute sau nemultumiri gasesti in recenziile alea, pentru ca luand-o SH, automat vei avea de schimbat piese.
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Singura problema a masinii este greutatea,putin cam mare pentru motorul de 1,6.Asta inseamna ca iti va consuma mai mult decat o masina usoara.
Pentru un motor pe benzina din acei ani,intretinut(este cel mai important lucru la alegerea unei masini sh) nu are ce probleme sa iti faca.
Per total este o masina buna pentru inceput,ii dai ce trebuie cand ii trebuie si nu are ce probleme sa iti faca.O verificare amanuntita inainte de cumparare te va scapa si de mai multe griji.
0 voturi
A raspuns Avigatorrul (250 puncte) acum 10 ani Va multumesc mult pentru informații si sfaturi ;)
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani In general e buna , uitate bine la ia cand o cumperi , duo intr-un service
0 voturi
A raspuns Avigatorrul (250 puncte) acum 10 ani Mersi mult pentru sfat
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Este o masina fiabila,cred ca p10 este fabricat in Japonia,inainte de a o cumpara verific-o,taxa este 640 euro
0 voturi
A raspuns Avigatorrul (250 puncte) acum 10 ani Mersi mult ;)
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Cu placere...