4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > NISSAN > Sfat achizietie masina noua ?!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Sfat achizietie masina noua ?!

Salutare ! M-ar tenta sa imi achizitionez noul Nissan Qashqai 2015. Iar in oferta lor costa 14,990 TVA. Problema este urmatoarea: Eu dspun doar de 10-11 mii la momentul de fata. Credeti ca dealerul ar fi ''generos'' sa lasa pretul modelului la bugetul meu, daca eu sunt dispus sa platesc banii acestia integral ''cash'', fara sistem de finantare leasing ? Multumesc anticipat .

A intrebat Robi.44 (560 puncte) acum 8 ani in categoria NISSAN
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+2 voturi
A raspuns karnak (180 puncte) acum 8 ani Din pacate majoritatea mai scad vre-o 100-200 eur, iar in general negocierea se face in optiuni date de ei in plus, la aceeiasi bani. Nu vreau sa te descurajez, dar este o intrebare nerealista. Fie leasing, fie cash, ei tot isi primesc banii deodata, din prima si nu exista nici un risc din partea lor. Poti in schimb sa dai avans 11.000 si sa platesti rate extrem de mici pentru restul de bani, sau sa astepti inca cateva luni pana ce vei strange toti banii. Pretul ala include rabla ? Cu rabla mai poti scade mult din pret.

Comentarii:

A comentat Robi.44 (560 puncte) acum 8 ani Salut ! Multumesc frumos pt raspuns. Din pacate in pretul promotional intra ( contravaloarea primei de casare si reducerea comerciala ). Ma gandeam, ca pt vremuri de criza, unde masinile noi nu prea se mai vand ca odinioara, pe dealeri ii mai ''mananca palma'', iar la plata ''cash'' banii ajung mult mai repede, incat dealerul sa isi castige comisionul rapid si in mod diferit mai mare fata de plata prin finantare leasing , pe romaneste : '' cu cat mai repede si mai mult, cu atat mai bine''. Nu m-ai descurajat cu nimic, chiar apreciez ca mi-ai raspuns la intrebare, iar raspunsurile pertinente le consider utile. In alta ordine de idei, eu prefer sa cumpar masina cu banii jos, fara sa mai bat drumuri pana la banca si sa ma incarc cu rate. Am sa trec zilele acestea pe la un concesionar Nissan si am sa intreb mai detaliat, din pacate nu prea am avut timp. La Mazda cand am fost, la modelul 3 sedan 2014 cu motor 2.0 120 cp benzina , de la pretul de 18.600 , dealerul mi-a lasat pretul la 14.000 fara vopseaua metalizata ( evident, era inclusa si contravaloarea tichetului remat ), insa intre timp m-am reorientat catre Qashqai, m-a incantat motorul de cilindree mica turbo, care implica cheltuieli minime  pe langa 2.0. Stima !

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare