4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Astra G are ESP?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Astra G are ESP?

Salut, am o Astra G 1,7dti 2001 si nu stiu daca am esp sau vreun sistem din asta.. stie cineva cum pot afta? mentionez ca nu am computer de bord. are cv optiuni geamuri oglinzi aer proiectoare jante.. azi cand am pus frana mai brusc decat roata dreapta fata era pe o pata de apa si am simtit ca a intrat abs-ul decat pe dreapta.
A intrebat mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani uitete si tu in bord cand pui contactu la martori,ar trebui sa fie o masinuta in triunghi

Comentarii:

A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani apare langa martoru de abs si benzina in partea dreapta
+1 vot
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani cum a zis si colegu, cand pui contactu, te uiti in coltu din dreapta jos, trebuie sa ai 3 martori, benzina, abs si esp...  sau incerci sa faci o plecare de pe loc cu scartaieli, si vei simti ca nu prea te lasa si se si aprinde becul in bord concomitent
–4 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 11 ani Daca nu ai buton pentru dezactivarea esp-ului in bord, atunci nu ai sistemul.

Comentarii:

A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani astra g nu are buton de dezactivare :P
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Nu este obligatoriu sa ai buton daca ai esp,sunt o groaza de masini la care nu se poate dezactiva.Butonul vine pentru nivele de echipare superioare.
0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani am inteles, mie nu mi se aprinde din cauza ca sunt arse sau le-a scos proprietarul vechi,, mi se aprind decat vreo 3 becuri. stiu simbolul dar nu mi se aprinde din cauza asta, si pot pleca cu scartaiala grava de 5 metri daca vreau

Comentarii:

A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani daca  poti pleca cu scartaiala grava, si abs-ul functioneaza, atunci nu ai esp.
 de ce spun asta?
abs-ul si esp-ul depind de acelasi senzor.... insa se poate sa functioneze doar periodic (dar daca functioneaza una, trebuie sa functioneze si cealalta)
0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani daca plec cu scart si vreau sa fie lung nu accelerez maxim, dar daca dau sa plec maxim de pe loc si o accelerez "maxim" am impresia ca sare de bot in sus si duduie si nu prea pleaca pana nu mai iau acceleratia. nu stiu daca ati inteles

Comentarii:

A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani nu stiu daca am inteles exact ce vrei sa zici, dar daca esp-ul functioneaza .. se aude maxim un scartaiti intrerupt. adica roata derapaeaza putin cu intreruperi mai lungi, asta vrei sa spui?
0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani daca dau scart si accelerez tare pe asfalt ud sare de bot in sus si duduie, pana prinde aderenta sau pana mai reduc acceleratia.

Comentarii:

A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani nu ai esp, nu
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani nu ai esp !!!! nu mai omora masina!!!

Cel mai bun raspuns:

–1 vot
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani nu o omor, stai linistit dar s-a intamplat sa mai plec si cu scart.

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns Opelist (380 puncte) acum 11 ani Bey nene .. cand masina iti sare de bot in sus si derapeaza relativ intrerupt... si nu ti se aprinde niciun bec in bord .. e clar ca AI PRESIUNEA PREA MAREE IN ROTILE ALEA !!!! se tot chinuie baietii astia sa iti explice ...ce spui tu ca ti se intampla la masina .. pot  face si  eu cu orice masina vrei tu ...:)))  baga u la orice turism de circa 1000-2000 de kg  2.7 atm in roata .. sa vezi cum sare ca broasca ..:)) nta nta :))