4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Cum dau jos valvele de la jant...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum dau jos valvele de la jante?

Salut tuturor! O mica problema am si eu ! Cum se pot da jos Valvele de la aceste Jante! Precizez Borbet A 15' ! Nu am nici o ideee si nu vreau sa le stric! Multumesc anticipat!

Imagini atasate

A intrebat Alyn93 (4,390 puncte) acum 11 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

–3 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani daca dai valvele jos trebuie sa le schimbi automat cu altele noi.nu o sa mai iti mai fac treaba buna si mai devreme sau mai tarziu o sa ramai cu roata dezumflata.
valvele se taie la interiorul jantei cu un spitz sau cutter.
daca totusi vrei sa le pastrezi, tragi de ele spre interiorul jantei, inainte de asta incearca sa defaci prin rotaie protectia de la exterior.

Alte raspunsuri: (5)

0 voturi
A raspuns Alyn93 (4,390 puncte) acum 11 ani Am inteles multumesc frumos! Numai bine!
+4 voturi
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 11 ani NUtrage de ele,NU incerca sa le tai!!! Instructiunile de mai sus sunt valabile ptr valvele clasice de cauciuc.Acestea din imagine sunt valve metalice,inmoaie bine cu wd40 sau alt ulei penetrant,sau chiar lichid de frana.In interior poti tine cu o surubelnita mare lata(sau un cleste mai puternic)din exterior o tubulara de12 sau cat este.In majoritatea cazurilor se desface.Cand pui la loc sa schimbi Oringurile ca sa nu ai pierderi.
0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani SALUT , cea mai simpla solutie ca sa nu afectezi nici jantele , te opresti la prima vulcanizare in drumul tau si ii dai 1 cola lui baiatu de acolo sa iti dea si tie jos cele 4 valve metalice !

nu mai te chinui tu baga surubelnite si toate tampeniile TIPIC ROMANESC las' ca stiu eu ce fac
0 voturi
A raspuns Alyn93 (4,390 puncte) acum 11 ani Am inteles baieti va multumesc si asa o sa fac..Numai bine!
0 voturi
A raspuns ionutz_ubh (280 puncte) acum 11 ani uof..cateodata ma uit la intrebarile unora si ma intreb ce cauta pe 4tuning...zau asa,daca te uiti atent la valve vei vedea ca au un fel de piulita cu un hexagon pe exterior....ei acolo se potriveste sigur o cheie,de preferat tubulara,iar pe interior vei vedea ca are  o crestatura pentru o surubelnita dreapta(posibil sa le desfaci si fara surubelnita)....daca le scoti este de preferat sa le schimbi oringurile,cum a zis cel de mai sus pentru ca au fost presate..si posibil sa ai probleme pe viitor..sau sa schimbi valvele cu totul.
ps:mai ganditi un pic inainte de intrebari dinastea...luati-o logic....ca nu e greu