4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > De ce nu porneste la rece (ope...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu porneste la rece (opel astra g)?

salut! am un opel astra g din 2007, 1.4 benzina si porneste greu dupa ce sta un timp.  o ia la a 3-a, a 4-a  cheie sau mai mult. mentionez ca dupa ce porneste, merge ciudat cateva secunde, ca si cum nu ar functiona toate pistoanele, dupa care functioneaza impecabil, trage foarte bine, nu se ingatuie, nu mai are nicio problema. momentan i-am schimbat filtrul de benzina si bujiile dar nu se simte nicio schimbare. stie cineva de la ce ar putea fi? multumesc!
A intrebat marius_dgm13 (690 puncte) acum 10 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani fa un tester ,e posibil sa fie si vreun senzor defect,si apoi un test de compresie daca nu apare nimic pe tester
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Subscriu.....
0 voturi
A raspuns marius_dgm13 (690 puncte) acum 10 ani Asa o sa fac. Revin cu raspuns. Multumesc!
0 voturi
A raspuns dumydumytru18 (140 puncte) acum 6 ani Pățesc si eu, chiar in momentul de fata încerc sa o pornesc iar pana sa vina iarna îmi pornea in a2-a3 cheie.. Iar acum încerc sa o pornesc și parcă rămâne fără baterie în timp ce țin sa pornesc.. Am un Opel astra g 2000, distribuție pe lanț. Ma poate ajuta cineva?!
0 voturi
A raspuns sorinn86 (140 puncte) acum 6 ani Dacă ii pui câteva picături de benzina pe furtunul care se duce de la filtru de aer în carburator o să-ți pornească. Și eu caut cum pot rezolva. Momentan ma folosesc asa de mașină.