4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Doar de la asta sa fie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Doar de la asta sa fie?

Detin un opel astra gtc din 2008. 115 cai 1.6 plus gaz. Am observat ca nu ajunge la puterea ei maxima. Prinde cam greut viteza si nu depaseste 190 chiar si acolo abea ajunge. Am verificat astazi o roata si am observat ca este infranata una dintre ele. Ma gandesc sa fie mai multe daca nu chiar toate nu stiu. Dar oare doar de la asta sa fie problema. Ma gandesc ca daca un corsa de 1.2 80 de cai. prinde 180. A mea de 115 ar trebuii sa ajunga la 200 lejer. 260 in bord. Precize ca si cu benzina este lafel. Tot acelasi ramdament da. A-ti mai întâlnit aceste probleme. Daca da va rog un ajutor ar fi bine primit. Multumesc!.

Imagini atasate

A intrebat Rudel (420 puncte) acum 5 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 5 ani Daca roata e blocata o poti verifica daca se incalzeste janta. Daca pe janta nu se poate tine mana dupa un drum de 10-20 de km e clar ca etrierul e blocat.
Legat de "randament" care insemana altceva, 190 e o viteza corcta pentru acel motor, probabil, daca era noua si fara gpl prindea 200.
E totusi un motor aspirat.
Corsa e alta caroserie, mai mica, mai usoara si oricum viteza din bord e mult mai mare ca realitatea. Probabil pe gps are 160 reali.
0 voturi
A raspuns Rudel (420 puncte) acum 5 ani Da se incalzeste dat nu foarte grav. O sa o duc la mecanic sa o rezolv.
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 5 ani Se blocheaza etrierul, e un fonomen des intalnit daca msina are ceva vechime si km.