4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Este corect?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Este corect?

Buna am si eu o intrebare. Am parcat masina pe trotuar in apropierea unei intersectii cu supraveghere video, si mi-am gasit-o lovita, aripa si usa este indoita. Am mers la politie la constatari si acolo mi sa zis ca nu pot depune plangere doar daca stiu numarul celeilalte masini, dar intersectia este supravegheata video si sa intamplat in raza camerelor. Politistul mi-a zis ca nu pot face nimic decat sa-mi repar masina. Spunetimi va rog parerile voastre a fost corect cum a procedat?
A intrebat CJ 91 NBY (3,650 puncte) acum 12 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani

editat de turbojack acum 12 ani

Nu e corect.
Le este lene sa caute vinovatul.
Daca ai fi avut CASCO fi sigur ca se cautau inregistrarile pe care si tu poti sa le ceri.
+2 voturi
A raspuns CJ 91 NBY (3,650 puncte) acum 12 ani Cel mai tare m-am enervat cand am vazut ca si plasticele si tot a strans ala de langa masina....parca nici nu s-ar fi intamplat nimic. Daca merg la primarie sa-mi dea o copie dupa inregistrari cum se rezolva...nu stii?
+5 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Fa o cerere scrisa catre comandantul IPJ de unde s-a intamplat accidentul si las-o la registratura CU NUMAR DE INREGISTRARE. Sunt obligati ca in termen de 30 de zile sa-ti dea un raspuns scris. Daca refuza sa dea curs cererii tale de a ancheta accidentul, te duci cu raspunsul lor si cu hartia ta la tribunal la judecatorul de serviciu si ii zici ca vrei sa depui plangere in instanta.
0 voturi
A raspuns laurelu (740 puncte) acum 12 ani nu e normal frate` .. daca te vedea pe tine cineva ca furai dintr'o masina repede te gasea .. e bataie de joc tara asta fratioare ` .. fac tot ce le convine lor