4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > parcare mall?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Parcare mall?

Salut băieti. M-am hotărât ca pana in primavara nu voi mai folosi masina decat ocazional. Ca atare, m-am hotărât sa o spăl si sa o bag in parcare la mall. Ferită de frig,zăpadă si alte ingheturi..voi ce ziceti?riscuri ,probleme ceva? Va multumesc anticipat.
A intrebat sinculet (3,320 puncte) acum 9 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Daca parcarea este dotata cu camere de supraveghere e ok, DAR ! Ai grija ca e posibil sa-ti lase un avertisment pe parbriz/la stergatoare, iar dupa aceea sa iti blocheze roata sau sa o ridice, deoarece e parcare privata si are dreptul. Cel putin asa e in TM la Iulius Mall. Cel mai bine e sa ii gasesti un loc la vreun prieten care sta la casa undeva, sau are un garaj mai mare.
+4 voturi
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 9 ani Asa gratis ar face tot romanul. La Arad iti ridica masina din cele 2 Mall-uri. Pune si tu 100 de lei pe luna si inchiriezi un garaj daca tot ai bani de masina.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 9 ani ce sa spus mai sus 100% adevarat , plus ca vei avea surpriza de a nu mai gasi anumite elemente pe masina ! stergatoare , capace roti , semnalizari , bandouri usi , semnele cu marca masinii ( VW , mercedes , etc ) cam tot ce ar avea nevoie alt proprietar de aceeasi model de masina !

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare