4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > problema pompa de injectie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Problema pompa de injectie?

buna seara tuturor! vin si eu cu o intrebare destul de complicata detin un opel astra G motor 2000.an fabr 99, 82cp. problema sta in felu urmator sa inlocuit filtru de combustibil fara a pune motorina in el!!! si a luat aer pe instalatie ... si mi se aprindea martoru in bord check engine in bord ... am pus testeru si am depistat ca e dus modulu de pe pompa de injectie tin sa mentinoez ca a fost reparat!!! dupacea masina a mers aprox.30 km fara probleme a doua zi cand iam dat cheie nu a mai pornit deloc...!!! cumva cumva am reusit sa o pornesc cu spray la greu a pornit cumva dar nu mi se mai accelera deloc statea doar la relantiu.... persoana respectiva care mi-a reparat modulu zice cu siguranta ca nu e din cauza modulului ci e dusa pompa de injectie.. intradevar motorina e neagraa suge un pic de ulei... dar ma gandesc ca din cauza asta ar trrebuiii sa porneasca..??!!! nu stiu ce sa mai cred. mentionez ca am schimbat si furtunase retur si am pus si o pompa de amorsare pe tur si tot nimic . astept raspunsurile voastre va multumes anticipat!
A intrebat rubenmoto (2,100 puncte) acum 9 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Atatea probleme de la un filtru de motorina montat uscat?
Se verifica conexiunile la filtru,furtunele,pozitia lor dar si daca se dezamprseaza sau nu filtrul cand e motorul oprit.Se aeriseste de la injectoare si verifici iar.
Consumul de ulei nu se face din pompa de motorina,e alt discurs.Bujiile merg?Din ce ai prezentat pare sa nu porneasca sau sa porneasca foarte greu la rece,verifica intai de unde a inceput problema,apoi pompa de injectie.
PS>Daca mergi mult cu circuitul nearisit sau furtune montate gresit/incorect,pompa de injectie se va strica din cauza lipsei de ungere(care se face nu motorina).
0 voturi
A raspuns rubenmoto (2,100 puncte) acum 9 ani

editat de rubenmoto acum 9 ani

multumesc de raspuns! dar am facut tot posibilu si tot nimic... nu stiu ce sa mai zic ...nu porneste nici cu sprayy... si am aerisit de nnnnn orii....ajutama daca mai poti ce ceva... nu stiu ar putea fi din modulu ala de pe pompa?