4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Proprietar de Opel Astra H ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Proprietar de Opel Astra H ?

Salut. Un prorietar de Opel Astra H cu subwoofer montat ? daca doriti sa ma ajutati sh pe mine da'ti'mi un pm.. Multumesc !
A intrebat Finetty30 (830 puncte) acum 11 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Cine si la ce vrei sa te ajute?...nu am inteles decat ca ai opel astra h si ai pus un subwoofer...da-ne detalii : am asta,si vreau asta,de ce nu,sau cum fac?...asteptam...
0 voturi
A raspuns Finetty30 (830 puncte) acum 11 ani vreau sa intreb doar cum a trecut firele prin masina si ce costuri a avut cu manopera daca a facut'o la un service...de asta vreau un proprietar de Astra H. Ok, daca aveti detalii, as fi fericit sa mi le spuneti aici...sau niste sfaturi..
0 voturi
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani Firele se trag relativ usor, nu am tras la nici un astra H, dar am tras la mai multe opeluri, vw-uri, si bmw-uri. Cablurile difera depinzand de grosime intre 50-200 lei, gasesti cam ce cabluri iti trebuie, depinde si ce casetofon (sau cd player) ai in masina, poate iti trebe adaptor daca nu ai iesire pt statie. Daca vrei sa iti traga cineva firele, probabil orice electrician auto iti face chesti asta cu 50-100 de lei.

Comentarii:

A comentat anghelrazvan18 (100 puncte) acum 7 ani Sall eu am opel astra h si am cd playerul orisinal si vreau sa imi pun statie pe ea si in spate la cd player nu am rca.uri de unde imi cumpar si eu adaptor
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Ai unitatea audio originala pe masina?
Daca ai iesire RCA(iesire din unitatea audio a masinii pentru statie),atunci e relativ usor.Nu uita ca iti mai trebuie si statie,ideal de o putere mai mare decat are subwooferul.
Despre tras firele,in primul rand se face un calcul intre grosimea firelor si puterea statiei,de aici si dimensiunile diferite ale lor.
Deci,pentru firele de curent,se trag de la baterie prin stanga volanului sub bord,fara alte gauri si complicatii,de acolo pe sub consola centrala,de aici adaugi si firul cu semnal audio,apoi pe sub torpedou,stalp dreapta jos,sub ornamentul de la prag dreapta,apoi pe sub bancheta si ai ajuns in portbagaj.
Ps.Inainte de a te apuca de cumparat,montat studiaza si tu putin piata in detaliu,studiaza unitatea audio pentru rca,gandestete la banii care ii investesti si apoi fa calculele,adica ce statie,de ce putere,ce subwoofer de ce putere,ideal inferioara statiei si nu uita pentru minim 150 ron pentru cabluri daca vrei ceva de calitate si fara foc in masina.

Comentarii:

A comentat Finetty30 (830 puncte) acum 11 ani Da am unitatea audio originala a masinii respectiv CD30 MP3.
Ca investitie, tocmai pentru a nu ma incurca eu cu acele calcule, pentru ca nu ma pricep foarte tare la electronica, am cautat sa-mi iau pachete (statie, subwoofer si cablurile necesare) iar tot pachetul l'am gasit cu 5 mil jumate...nu vreau sa fie un mega bass...sa numai aud nimic...sau sa intoarca lumea capul dupa mine...ci doar un plus de bass pe care boxele masinii nu il au.
Iesire RCA nu stiu daca am, dar ma interesez...
Toata treaba asta cu firele vreau sa fie sh ok, calitativ...adica nu vreau ca cel ce imi face toata treaba asta sa o faca pe "repede-inainte"...vreau sa nu fie urme ca am umblat prin masina...
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Modelul cd 30 mp3 nu are iesire rca,cel putin asta mai nou stiu sigur ca nu are.Ele sunt 2 generatii,cea mai noua cu 9 butoane care are inclus si cb pe ea si alte functii,nu are iesire RCA,tot ce iti trebuie e un adaptor hi-low,acesta se leaga la boxele spate,e cel mai aproape de tras pentru portbagaj.Atentie unde tai firele pentru boxa si sa faci asta cu lipituri.O alta problema sunt si boxele foarte prost calitative pentru masina asta,de la volum mediu in sus incepe sa distorsioneze semnalul.
Despre cablul pentru sub,nu ai ce urme sa lasi in masina,desfaci si pui la loc,e cea mai rapida si buna solutie,asta daca nu desfaci cu o ranga si rupi pe acolo.
P.S.Daca vrei sa te detaliezi in detaliu in domeniul audio de pe masina si player-ul tau,citeste topicul cd 30 mp3 de pe forum astra,sunt foarte multe informatii care nu ti le scrie nimeni aici.
A comentat Finetty30 (830 puncte) acum 11 ani deci sa inteleg ca nu pot sa imi pun direct subwoofer'ul...daca ai timp pentru o mica discutie mai rapida, id'ul meu este finetty3092...