4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Unde pot da km inapoi?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–14 voturi

Unde pot da km inapoi?

Salut ! As vrea sa dau si eu KM inapoi la un vectra c gts din 2002, are 230.000 si as vrea sa o pun la 200.000 ?! Exista vrun risc sa se strice comp masinii? Si cam cat m-ar costa aceasta interventie ? Multumesc
A intrebat Sp333d (1,690 puncte) acum 11 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+21 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Iti urez sa cumperi urmatoarea masina cu 80 de mii km,dar sa fie de fapt vreo 500 de mii.
La orice service din orasul tau care are diagnoza pentru bord,e un soft special.Atentie inca sa se poate observa de un eventual cumparator sau cel care o verifica.
Cat costa nu stiu sa iti spun,depinde de service si de preturile practicate.Daca te duci la service 'La romica' iti poate strica comp de la ceasuri,mai ales daca se baga la rescris valori.

Comentarii:

A comentat Sp333d (1,690 puncte) acum 11 ani Multumesc de urare ! Masina nu doresc sa o vand, tot eu am sa circul cu ea, am nevoie doar sa scrie pe fisa de la ITP mai putini km !
+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani pt ce ii dai km inapoi? crezi ca daca o baga pe tester nul recunoaste? pt 30.000 te complici degeaba ,laso asa mai bine
+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Pt. 30.000 km nu are rost.

Parerea mea !

Salut
!
+4 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 11 ani Nu stiu de ce nu fac astia ilegala interventia asupra kilometrajului, ca pana la urma e inselaciune si ar trebui pedepsita cu inchisoarea. Le pasa mai mult de taxe de poluare si alte porcarii decat sa faca ceva cu adevarat util.

Comentarii:

A comentat eykron (4,170 puncte) acum 11 ani din pacate, la masinile aduse de afara este imposibil!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @eykron:La ce state te referi ca e imposibil?Este interzis vrei sa spui,posibil e in toate si se practica la greu.
A comentat eykron (4,170 puncte) acum 11 ani este imposibil sa vina cu km reali pt ca sunt resetati pe drum! la asta ma refeream!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Ce vrei sa zici cu km resetati?Daca te referi la km dati inapoi,e un lucru general valabil,singurii care nu mai fac asa ceva sunt vanzatorii privati si de astia gasesti putini.Daca te referi la contor de parcurs(e singurul numar de km care se poate reseta de catre sofer fara alte aparaturi sau interventii),resetat sau nu acei km sunt numari si memorati si de kilometrajul masinii(numarul complet de km facuti)
0 voturi
A raspuns ionica.dsf (3,270 puncte) acum 11 ani mergi in mansalier...:DDD

Comentarii:

A comentat hexis86 (9,020 puncte) acum 11 ani mergi la scoala....:DDD
A comentat RECHINU2010 (10,880 puncte) acum 11 ani @hexis86 =)))))) I-ai zis-o !!
A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani nu ati auzit voi doi (hexis86 si Rechinu) de sarcasm? ..
trist fratilor
A comentat Flex42 (3,000 puncte) acum 11 ani Foarte corect.ha ha ha
+3 voturi
A raspuns eykron (4,170 puncte) acum 11 ani in primul rand nu are rost sa dai inapoi doar 30000!
in al doilea rand daca umbla cineva care se pricepe nu se intampla nimic!
din pacate romanii vor masinile cu km la 0, daca sare de 200.000 nu o mai cumpara nimeni! daca se  schimba mentalitatea nu se vor mai da km inapoi!
orice minus voi lua, va veni din partea celor ce trebuie sa-si schimbe mentalitatea!
0 voturi
A raspuns ionica.dsf (3,270 puncte) acum 11 ani cand am spus sa mergi in mansalier era ironic...pentru cei ce nu sau prins.. cum dracu vreti sa dati km inapoi sunteti normali la cap?? unde mai este siguranza masinii?? dute la nemti si fa asa ca infunzi puscaria..nu degeaba romania ai nu o ia din loc...daca romanu fraiereste romanu cum draq sai dam inainte..?

Comentarii:

A comentat hexis86 (9,020 puncte) acum 11 ani am inteles ironia si e buna dar se scrie ---MARSARIER---, mi-a placut sarcasmul dar trebuie sa te exprimi corect ca altfel....nu da bine sarcasmul
–2 voturi
A raspuns Sp333d (1,690 puncte) acum 11 ani Va multumesc pentru raspunsuri, era de ajuns daca primeam cate un raspuns la intrebarile puse de mine, eu nu v-am cerut sa ma judecati, nu ii dau inapoi sa o vand, masina ramane in posesia mea, vreau doar pe fisa de la ITP sa scrie mai putin ( din diverse motive ) !! Fac pariu ca 90% din cei care mi-au raspuns au km dati inapoi la masini si eu am cumparat masini cu km dati inapoi, dar nu asta este important, ca de obicei, stiti doar sa va uitati la altul si sa comentati/radeti/glumiti, nu sa dati un sfat sau sa solutionati aceasta intrebare, ca parca pentru asta s-a infiintat sectiunea Q&A, sa ajuti, nu sa faci caterinca !

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Inainte de a arunca cu pietre in sectiune,reciteste raspunsul meu.Daca vrei detalii,bordul este de fapt un microcomputer care primeste informatii pe magistrala Can bus si care le transforma in turatie,viteza,erori si orice alte becuri mai ai in bord.Tot aici mai are si 2 feluri de memorie(e un principiu de baza a fiecarui cumputermnano computer sau orice tine de microcontroler) una volatila si non volatila.Aia non volatila(cel putin asa trebuie sa fie) poate sa o scrie doar producatorul,ofera drepturi asupra ei computerului de bord.Aici ma refer direct la km facuti,prima suma,adica cei total nu contor de parcurs,Bc,etc.
De aia ai nevoie de un soft special pentru bord,nu il are nimeni pus in geam,de aia va trebui sa cauti un service sau meserias care se ocupa.Mai e o alta metoda de hack,mai complexa si vrea si ceva informatica,un soft de  diagnoza normala,apoi intri cu un fel de cheatengine(cine a avut nevoie de bani sau experienta la jocuri sttie cum se manuieste) si rescrii valoarea la km facuti,plus ca stergi absolut toate valorile care si le mai aduce aminte.
Deci,daca te ai cu pc,atunci poti incerca varianta 2,daca nu,incearca varitanta normala cu un softul special.
Ps.Voturile primite sunt din cauza ca toti cei care am citit aceasta intrebare am presupus ca vrei sa manuiesti masina ca sa o vinzi,probabil orice posesor de masina are km dati inapoi si nu ii convine sa o mai pateasca si altii.
Ps2:Daca incerci versiunea 'info' cu km,salveaza undeva tot ce stergi sau schimbi,in cel mai rau caz iti rescrie valorile originale.