4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > PEUGEOT > Unde este amplasata siguranta?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Unde este amplasata siguranta?

Cred ca am o siguranta arsa dar nu stiu unde este amplasata.

Problema este ca nu imi mai porneste ventilatorul de interior pe nici o treapta.

Un reper ar fi de ajutor.

Multumesc!
A intrebat DKMT (700 puncte) acum 10 ani in categoria PEUGEOT
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Din cele 50 de sigurante ale unei masini,le numeri pe rand maia daugi 2 si imparti la 3.Aia e.
Scrie si tu ce motor,ce an ce model de masina si apoi iti putem raspunde.Masini e multe,fiecare producator pune sigurantele unde doreste in limitele normelor de constructie si economice.
0 voturi
A raspuns DKMT (700 puncte) acum 10 ani Imi cer scuze am uitat sa precizez masina :D

Masina e un peugeout 206 hatchback 1.4i din 99.
+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani masina ta are doua panouri cu sigurante. un panou este in bord sub volan (partea stanga) , iar celalalt panou se afla sub capota, pe parte cu volanul (dreapta, cum stai cu fata la masina) de la baterie spre parbriz (e o cutie neagra...). n-ai cum sa gresesti...a doua cutie neagra din compartimentul motor e cutia filtrului de aer...
Dar clima merge???

Comentarii:

A comentat DKMT (700 puncte) acum 10 ani Salut, stiu care sunt cutiile de sigurante dar vreau sa stiu exact care siguranta se ocupa de ventilatorul interior.
Clima nu merge pentru ca e manuala iar manuala insemnand ca daca selectez oricare dintre cele 4 trepte de ventilatie nu porneste ventilatorul.
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani e a treia din stanga spre dreapta...OMULE !!!, sunt maxim 30 de sigurante in panoul interior, iti ia max 5 minute sa le verifici pe toate, sau tie frica sa nu le deranjezi prea tare???
A comentat DKMT (700 puncte) acum 10 ani nu mi-e frica sa le deranjez doar ca in interior nu e nici una arsa si ma gandeam ca e vreuna de 40-70 din compartimentul motor sa ma asigur daca problema este de la siguranta sau din alta parte.
0 voturi
A raspuns codrinn1337 (3,610 puncte) acum 10 ani cauta pe net manual peugeot 206 si o sa gasesti in el ce numar are siguranta si ce amperaj ... macar ai desfacut capacul de la sigurante sa vezi daca ai vreo una topita ? poate e problema din alta parte ...
0 voturi
A raspuns DKMT (700 puncte) acum 10 ani Am desfacut ambele panouri doar ca cele din compartimentl motor nu pot sa le scot/nu stiu doar mam uitat la ele asa montate.
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Ai mai jos poze cu sigurantele care tin de Aer conditionat si ventilatie.Vezi ca de obicei se strica rezistentele de la buton,sigurantele mai rar.

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat DKMT (700 puncte) acum 10 ani Salut Stefan iti multumesc pentru poze, am verificat ambele sigurante din poze si sunt in regula.Rezistentele de la buton banuiesc ca sunt in spatele butoanelor de control nu?
Trebuie sa dau bordul jos sau doar masca de control?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Se desface butonul(unitatea de control aer) si se verifica sigurantele,precum si daca este alimentat butonul.Sigurantele cum au fost verificate?
A comentat DKMT (700 puncte) acum 10 ani le-am testat cu aparatul de masura si sunt in parametri.
O sa verific acum si butonul daca este alimentat