4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > RENAULT > Cat as putea cere?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cat as putea cere?

Vreau sa va nd un Renault Scenic din 2001,cu motor de 1600 16 valve.Cu urmatoarele dotari:climatronic,servo,abs,8xairbag,4xgeamuri electrice,oglinzi electrice,inchidere centralizata,piele,carlig remorcare,copiuter bord.Masina arata si merge bine.Este inmatriculata din 2005 in RO.INTREBAREA MEA ESTE CAT AS PUTEA CERE PE EA.

A intrebat brekiasi (2,680 puncte) acum 11 ani in categoria RENAULT
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns eykron (4,170 puncte) acum 11 ani 2-2,500 maxim, parerea mea! cel mai bine cauta pe site-urile specializate si compara ceea ce gasesti cu a ta!
+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani uita-te pe anunturi si fa o medie, apoi in functie de cum arata masina poti adauga sau scade pretul.tu stii ce masina ai si cat este de intretinuta, important este sa gasesti cumparatorul potrivit pt ea.
din pacate in prezent pierzi ceva banuti din cauza taxei de prima inmatriculare care se pare ca trebuie platita in cazul tau. dar sa vedem ce ne rezerva d-na de la mediu, R. Pb.
0 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani intra pe orice aite de specialitate si fa o comparatie intre masina ta si cele de pe site si fa-ti tu un pret care sa fie bu si pentru tine si pentru cumparator.