4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > RENAULT > Ce parere aveti de Clio MK1 ? ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Ce parere aveti de Clio MK1 ? Fiabilitate... etc...

Ce parere aveti de Clio MK1 ? Fiabilitate... etc...
A intrebat Carnacior (830 puncte) acum 12 ani in categoria RENAULT
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani

editat de nat04u acum 12 ani

Salut..Clio mk 1 sta prost la tabla,la partea electrica cat si cea mecanica.Este destul de spatioasa pt o masina mica ca dimensiuni exterioare.La ele pica planetarele,axele cu came si tachetii,...Ca si piese nu sunt scumpe,sunt la acelasi pret cu golf 3...Acum daca vrei un sfat prietenesc si fara nici-un fel de interes personal...te sfatuiesc sa iei altceva,masina care te intereseaza este uzata moral si fizic...este veche si nu mai este de mult fiabila..Daca nu ai bani de ceva mai nou,orienteaza-te la ceva tot atat de vechi ca clio mk1 dar japonez. Masinile japoneze sunt fiabile chiar si dupa multi ani.Daca te intereseaza ceva mic si bun incearca o honda civic,toyota corolla,toyota celica,mazda 323,mazda 121,,mitsubishi colt. Iti doresc succes in alegerea ta.

Comentarii:

A comentat Carnacior (830 puncte) acum 12 ani O japoneze in stare buna e cam scumpa... idea ar fi incadrarea pana in 1200 euro. La clio mai este avantajul motorul mic. Alte variante ?
+2 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Daca nu te incadrezi la bani poti opta pt ceva gama vw,un seat toledo,cordoba,ibiza..vw golf 3...masini gasesti la banii tai,1200 de euro.Iti doresc succes!
+1 vot
A raspuns Carnacior (830 puncte) acum 12 ani Dar am auzit ca VW din anii aia este extrem de varza la tabla...
–1 vot
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 12 ani Renault este o masina low cost, nu poti avea mari pretentii de la ea, de aceea nu are pret mare sh, Renault se adreseaza unei anumite categorii de clienti (cei ce apreciaza masina ieftina ) ...asa ca cei ce cauta renault nu va cauta niciodata o japoneza sau o nemteasca si nici invers.
0 voturi
A raspuns Carnacior (830 puncte) acum 12 ani Sincer nici eu nu am asteptari mari... dar vreau ceva care totusi sa nu se strice zilnic si sa nu am consum imens...

Am cautat pe net si am citit destul despre honda si chiar toata lumea lauda fiabilitatea... dar multi spun ca are un consum extrem de mare.


Despre VW stiu personal de la amici ca sunt foarte proaste la tabla.

Despre Clio MK1 in schimb nu stiu prea multe si nici nu prea am gasit... stiu doar cateva din orasul meu care arata chiar foarte bine... de aceea vreau sa mai aflu despre ele...

Mereu ar mai fi un opel diesel sau un audi... dar sunt scumpe... peste bugetul meu. La opel ma gandesc pentru ca detin unul acuma si sunt foarte multumit dar are consum mare... de aceea vreau sa renunt... bine are si motor mare :) Din cate am inteles opel diesel are consum bun dar sunt scumpe.