4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > RENAULT > De ce trage dreapta?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce trage dreapta?

salut! . am un renaul clio 2 an 2002 de vreo 2 ani si am o mare problema ..Vreau sa va cer si parerea voastra.

am cumparat masina fara probleme si am mers cateva luni. A venit iarna si am schimbat cauciucurile.. Prostia a fost ca nu le.am echilibrat si exact de la plecarea de la vulcanizare tragea dreapta..am tot zis ca revin a 2a a 3a zi pt ca atunci era coada si nu mai ma  puteam intoarce dar nu am mai fost .. Am mers asa toata iarna, a venit vara , le-am pus pe cele de vara si surpriza.. tot tragea dreapta .. foarte putin isi revenise.. Acum in decembrie le.am pus pe aceleasi de iarna si la fel trage dreapta ..

De cand am masina nu am intervenit la nimic.. nu am schimbat capete de bara , biele, pivoti , jante , nimic.... Nu a fost necesar .. si nici acum nu este, chiar se prezinta destul de bine articulatia pe fata .. totusi am o banuiala dar nu stiu exact, poate ma ajutati voi..

Cand am schimbat placutele asta vara , cele de pe stanga erau terminate iar cele de pe dreapta ca noi ... am verificat pistonasul etrierului de pe dreapta si culiseaza usor dar nu stiu de ce nu apasa destul pe frana, Nu am martor de abs aprins in bord, abs-ul intra bine...

In momentul de fata, ca sa merg drept  trebuie sa tin de volan putin stanga iar daca pun frana ma trage stanga rau .. in schimb, daca tin volanul drept, masina trage dreapta grav si cand pun frana mi se indreapta pe sosea, adica isi revine la pozitia normala pe sosea si merge masina drept... Nu stiu ce sa cred, unde sa intervin .. Vreau sa aud si parerile voastre ..
A intrebat kowally (2,350 puncte) acum 9 ani in categoria RENAULT
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Pentru tras stanga/dreapta in mers,fara franare:presiune roti,pneuri la fel pe aceeasi punte,verifica dimensiunile,unghi,verificat articulatii si suspensii.
Pentru dezechilibru la franare se verifica cu demontare:Placute stanga dreapta,discuri,etrieri.Remontezi si faci aerisire(chiar daca nu se intervine pe circuit).Daca cele de mai sus nu rezulta nimic,se face test de franare pe stand itp.