4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > RENAULT > Nu mai am cartea, ce fac?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nu mai am cartea, ce fac?

Salut,fratele meu a avut un renault 11, dat la un prieten sa se foloseasca de el . Cand l-a adus acasa ne-a dat inapoi numai talonul si cheile , fara cartea masinii. Masina este inscrisa pe Suceava . Intre timp fratele meu s-a mutat cu domiciliul in Bucuresti .Ca sa ii poata face cartea trebuie sa apeleze la primarie sau numai la politie? El are  de achitat o suma de bani la primaria din Suceava pe care a amanat-o. Poate sa isi faca aceasta carte fara sa achite acea suma de bani? Daca da, cam cat timp dureaza sa rezolve problema?Poate merge altcineva (tata, fratele)sa rezolve cu aceasta carte?
A intrebat r1 (4,280 puncte) acum 11 ani in categoria RENAULT
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+5 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Cartea de identitate nu are ce cauta la altcineva,chiar daca foloseste altcineva masina.Normal ar tebui sa o gasiti acasa si se rezolva problema.Daca nu,atunci:
Proprietarul masinii anunta pierderea cartii la RAR,politia confirma ca autovehiculul este inregistrat pe numele lui,anunta in MONITORUL OFICIAL pierderea cartii,dupa aparitia anuntului RAR-ul elibereaza duplicatul.Costa cam 100-150 ron,si dureaza cam 3-4 saptamini,nu are treaba la primarie.

Comentarii:

A comentat r1 (4,280 puncte) acum 11 ani prietenul fratelui meu a luat masina sa o foloseasca pentru un timp si a luat-o cu carte cu tot, iar cand a adus masina acasa a adus-o fara carte.Multumesc mult!