4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > ROVER > Cat de fiabil este Rover 75?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cat de fiabil este Rover 75?

As dori sa imi spuneti daca stiti cate ceva despre fiaiblitatea lui Rover 75 motor 2,0cdt 116cp..Sunt cu adevarat bune aceste masini cum am auzit sau este fatada?
A intrebat gabi 1,9 (3,640 puncte) acum 9 ani in categoria ROVER
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Sunt motorizari facute de BMW, sunt foarte fiabile...... intretinere ok, deci se merita.
+1 vot
A raspuns gabi 1,9 (3,640 puncte) acum 9 ani Stiu ca sunt motoare de bmw de 2,0 si 116cp dar pe multi pe care i aud zic sa nu imi iau asa ceva niciodata pentru ca nu sunt bune.Ceea ce mie greu sa cred ca nu sunt bune pentru ca motorul bmw a fost destul de bun.La piese este cam scump.Stie cineva de ce este asa de rar in Romania si in Italia de exemplu sunt multe?
+1 vot
A raspuns Y461NZT (1,650 puncte) acum 9 ani am eu rover 75 2.0 cdt,iti raspund la orice intrebare doar lasa-mi mesaj pe privat fiindca acum nu am timp sa scriu.PE SCURT MERITA ACHIZITIONAT TE ASIGUR!
–1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Depasita .
Taxe enorme de plata pentru 115 cp amarati cu un consum destul de mare . Unele piese costa exorbitant .
Avantajul este ca e o masina care impune .
0 voturi
A raspuns Y461NZT (1,650 puncte) acum 9 ani taxele sunt exact la fel cat pentru orice motor pana in 2L deci nu iese din tipar cu acest aspect,consumul extraurban poate fi si sub 6,deci un consum bun pentru o masina de 1600kg,cat despre cel urban este variabil in functie de oras,stilul conducerii,precum multe aspecte asadar este irelevant de mentionat, oricum peste 10 nu va fi.In cazul in care ai auzit ca piesele costa enorm, intr-o oarecare masura este adevarat dar fiind o masina fiabila nu vei schimba atat de des componente deci costurile se vor echivala.