4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > ROVER > rover 75...merita in final ach...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Rover 75...merita in final achizitionata?

doresc sa achizitionez un rover 75 si sunt interesat de raportul calitate-pret-intretinere...
A intrebat emil21 (430 puncte) acum 12 ani in categoria ROVER
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani depinde,din ce an e si cat vrei sa dai pe el?
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani salut. mie personal imi place la nebunie rover.am auzit pe un prieten care are un rover 75 ca e o masina foarte buna. doar ca piesele ar costa mai scump fata de celelalte marci care sunt mai dese pe la noi(ex vw, audi, dacie ,opel ect)
0 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 12 ani Masina foartea buna si destul de fiabila, singura parte proasta este ca nu se mai fabrica , in cazul in care pica ceva la ea preturile sunt uriase. Pe langa partea mecanica , gandestete si la faptul ca sunt destui ''raceri'' pe sosele si niciodata nu sti cand ti-o poate lovii unu din ei, si piesele nu se gasesc la orice ''colt de drum'' ca la alte marci auto.
–1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Un raspuns sincer si la obiect...nu se merita.Am avut rover si mi-a ajuns,probleme cu inchiderea centralizata care actioneaza imobilizatorul...daca scapi telecomanda sau moare bateria ramai fara  inchidere centralizata si implicit cu masina blocata pe imobilizator,probleme cu garnitura de chiuloasa ..si cu consumabilele la fel este,sunt scumpe si greu de gasit pe stoc sau de adus..Singurul lucru bun pe care mi-l amintesc este tabla galvanizata si f rezistenta!

Comentarii:

A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Intre inchiderea centralizata si imobilizator exista ZERO legatura.
Iar imobilizatorul e un transponder care NU e alimentat de la baterie. E un "gandac" de cativa milimetri infipt in capacul cheii si conectat ...nicaieri
–1 vot
A raspuns stefan1989 (370 puncte) acum 12 ani sunt cele mai bune masini dupa parerea mea.am avut multe masini dar de asta sunt cel mai multumit daca vrei iti las nr meu k are un prieten deal meu una de vanzare  0765592280
+1 vot
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 10 ani acum  o saptamana mi-am cumparat si eu un 75 benzinar si cu gpl (asa a venit din olanda) pana acum totul e ok,nu bate ,nu troncane,nu scoate fum....e super! sper,nici pe viitor sa nu am probleme mari cu ea...confort super in interior,finisaje ext,int de nota 10.Inainte am avut un golf 4 si eram cam inghesuit la capitolul portbagaj,plecam in concediu cu gentile la picioare,..in asta bagi orice vrei in portbag.si tot iti mai ramane spatiu.In plus am o placere deosebita cand ma urc la volanul ei.