4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SEAT > 4Tuning te bagi sau nu???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+29 voturi

4Tuning te bagi sau nu???

Rugam administratorii 4tuning sa organizeze un eveniment de protest impotriva benzinariilor care scumpesc in mod constant preturile...

Cine este cu mine sa comenteze si sa roage administratorii 4tuning sa lucreze cu noi si pentru noi!!!
A intrebat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani in categoria SEAT

editat de nat04u acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

+21 voturi
A raspuns alexika (3,670 puncte) acum 11 ani 4tuning va rugam insistent sa ne ajutati!
+15 voturi
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Pretul benzinei a luat-o razna la noi in Romania!
Se scumpeste benzina astazi cu 6 bani....maine cu inca 5....poimaine cu inca 7 ....si uite asa pana cand se va ajunge in situatia cand vom da si 7-8 lei pe un litru de benzina! Inacceptabil asa ceva! Si din pacate, chiar nu mai este mult pana acolo....!
Diferentele sunt foooarte clare... acum, vreo cateva luni de zile sau poate chiar 1 an maximum, cand bagam benzina de 200 lei sa plec la mare, bagam peste 40 litri. Acum, recent am bagat benzina tot de 200 lei, eram si curios sa vad diferentele si cand ma uit: 34.60 litri...!Deci o diferenta de...peste 6-7 litri ! Astazi un ban, maine doi si uite asa ne jefuiesc pur si simplu!!!!
Daca o mai tin astia asa, nu vreau sa-mi inchipui peste cativa ani ce o sa fie....10 lei litrul. Asta o sa fie....!!!
+14 voturi
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Sustin cauza....Din pacate noua ca simplii utilizatori de internet ne e greu sa ne organizam,avem nevoie de cineva care sa o faca,si participam cu tot ce putem,flyere,donatii,mitinguri...
+14 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani chiar sunt curios daca vor sustine o ASEMENEA CAMPANIE la nivel Bucurestean sa nu vb de NATIONAL :)
+12 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani vrem nu vrem avem nevoie de benzina,asa ca tot la ei ne vom duce si sunt constienti de asta,singurii care pot face ceva sunt guvernantii acestei tari,care cred ca sunt prea putin interesati de pretul carburantului
+5 voturi
A raspuns mihai_f (5,040 puncte) acum 11 ani hai 4Tuning!!!!!
+2 voturi
A raspuns drevedarius (180 puncte) acum 11 ani ar fi ceva,insa daca nu santem uniti si unii prefera sa steie cu berea in fata la tv nu reusim nimic,trebuie ceva de mare amploare ca sa ajungi la urechile celor care trebuie stimulati in a face ceva cu pretul carburantilor,sustin cu tarie ideea!!
Hai 4Tuning!
Clujul e de partea preturilor mici!
+2 voturi
A raspuns Pinguinu615 (220 puncte) acum 11 ani Noi, majoritatea, nu putem organiza ceva pentru că avem serviciu și nu este timp de organizări ca la carte, și nici nu avem instrumentele necesare pentru a face cunoscută întenția și a strânge multă lume. Echipa 4tuning însă poate să organizeze ceva foarte frumos pentru că sunt o echipă și cred că au demonstrat asta. Eu unul contribui și cu prezența și cu bani dacă este nevoie.
+2 voturi
A raspuns cristi_70 (3,840 puncte) acum 11 ani ar trebui sa ne organizam pe orase si sa blocam pompele din fiecare peco in acelasi timp cate 2 ore pe zi.
0 voturi
A raspuns alex_flo (190 puncte) acum 11 ani Sustin ideea si sunt de parere ca cei care au un nume in domeniul auto pot da startul la asa ceva. Cand a crescut euro din cauza crizei politice, au crescut preturile la carburant.....acum euro si-a revenit, pretul la carburanti NU..... De aproape 10 ani alimentez numai Petrom, dar pe FB. e o campanie anti Petrom/OMV si deja m-am alaturat si am inceput sa le evit. Intre benzinarii nu mai e de mult concurenta, ci s-au organizat in carteluri care-si bat joc de noi toti, iar pe autoritati le doare undeva......