4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SEAT > Cum cositoresc?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum cositoresc?

Stie cineva cum se cositoreste partea electronica din pompa injectie la 1.9 tdi?Sunt acele lamele de la senzorul acceleratie care sunt lipite de partea electronica din pompa injectie....am scos recent partea electronica din pompa si am curatat-o si de atunci caut solutii de lipit...cu cositor nu merge...ce as putea folosi??sfaturi pareri...
A intrebat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani in categoria SEAT
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani dak cureti bn bn ar trebui sa mearga dak cureti dupa ii dai cu pasta  dinaia ca sapunu o topesti si dupa pui cositor asa ar trebui sa mearga
+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Se foloseste pasta decapanta inainte de cositor.Ca inlocuitor poti folosi si Aspirina(pastila).Se baga varful de la letcon in pastila.Am lipit 2 diode la un alternator,s-au lipit beton cu Aspirina.Daca nu ai nici Aspirina poti folosi Paracetamol Sinus(nu simplu,Sinus sa fie,contine majoritatea substantelor din Aspirina)

Comentarii:

A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Zicea cineva ca si Panadolul ar fi bun, dar numai in combinatie cu o jumatate de pastila de Vitamina B6, sapte picaturi de Nurofen solutie si un supozitor Dulcolax, topite si strecurate prin tifon. Crezi ca e adevarat ?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Degeaba esti ironic.Incearca macar si dupa comenteaza :)
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani

editat de workaholic_ro acum 11 ani

Acum douazeci si ceva de ani construiam receptoare de satelit de la nivel de sarmulita si transistor. Cam ce crezi ca n-am aflat inca despre cositorire ?

Edit: uite, daca te intereseaza chestiile astea, incearca sa faci rost de colectia revistei Tehnium. Vei afla de acolo cum sa-ti faci un minunat clei din faina alba si albus de ou, cum sa-ti construiesti un interfon din doua pahare de inghetata si un fir de nylon, la ce-i buna o punga de lapte recuperata si bine spalata, cum sa faci bici si sa si pocneasca (nu-mi mai amintesc din ce material, dar scrie acolo) si cate si mai cate alte minunatii.
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Folosesti pasta decapanta, sacaz si bineinteles fludor, nu bara de cositor pentru lipit tigaile.
Daca nu merge  , apeleaza la un electronist care are flux si scule adecvate.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare