4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SEAT > De ce se incalzeste si da apa ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

De ce se incalzeste si da apa afara???

Salut la toata lumea...am un 1.9 tdi de la vw , fabricatie 98...cand calc mai tare in ea se supraincazeste si imi da apa afara din borcan...daca o las mai moale se raceste la loc....ideea e ca imi este teama sa nu fie garnitura de chiuloasa sau chiuloasa......Dati cu parerea sau sugestii de la ce ar putea fi!!
A intrebat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani in categoria SEAT
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Ventilatorul intra in functiune...apa se duce aproape de rosu in accelerari puternice sau mers constant 140 km pe ora.....cu 3 luni in urma s-a spart radiatorul si mi-a curs multa apa si am fost nevoit sa tot adaug...l-am schimbat si de atunci se incalzeste mereu cand merg tare cu ea!!

8 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani in primul rand daca e garnitura , gasesti ulei in apa (murdareste vasul de expasiune)da cu fum pe esapament.in cazul tau ori ai prea mult lichid , ori ai vreun traseu infundat insa daca ai da mai multe detalii... electroventilatorul functioneaza , ce valoare indica apa cand zici ca da afara ? cum au aparut simptomele?
totusi verifica nivelul , in caz ai prea mult asa se mai intampla sa dea pe afara ....dar totusi asa face si cand turul e infundat...trage tot in instalatie si da afara nefacand fata sa il recircule

Comentarii:

A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Nu pot spune cand da apa afara...merg cu masina circa 40 de km si cand deschid capota este apa pe langa borcan sau partile caroseriei,Ventilatorul intra in functiune...apa se duce aproape de rosu in accelerari puternice sau mers constant 140 km pe ora.....cu 3 luni in urma s-a spart radiatorul si mi-a curs multa apa si am fost nevoit sa tot adaug...l-am schimbat si de atunci se incalzeste mereu cand merg tare cu ea!!
A comentat dorelan (1,200 puncte) acum 11 ani ai luat radiator  nou sau sh e posibil sal ai radiatoru infundat
A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Radiator second hand...
–1 vot
A raspuns bmwull (8,530 puncte) acum 11 ani fai aerisire

Comentarii:

A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Cum se face aerisirea??
A comentat dorelan (1,200 puncte) acum 11 ani nai ce aerisire sa faci la vw sio face singur pe circuitul mic
+1 vot
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani tradevar ii dau dreptate lui derelan , nu se poate face aerisire insa eu spre exemplu pe circuit undeva pe peretele de la habitaclu am ca un robinet ... iar cand am schimbat lichidu de racire  am ajutat un pic motorul sa elimine aerul din circuit pe acolo ... nu e improvizatie este racord OEM VW audi
+1 vot
A raspuns antal (4,450 puncte) acum 11 ani verifica pompa de apa.
–1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Pompa de apa trebuie verificata, vezi daca nu ai vreun traseu infundat!
Garnitura nu are cum sa fie daca nu ai apa in ulei sau invers, probleme cu fum alb?!

Comentarii:

A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Scoate ceva fum alb...in cantitati mici...dar inainte de asta nu scotea fum deloc....!!
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Cine da minus sa aduca argumente, nu sa dea minus ca prostul!
Dupa cum observati este garnitura de chiuloasa ciupita pentru ca scoate si fum alb!
0 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani daca spui ca ti-o fost spart radiatoru si ai tot mers cu completare 90% i puscata garnitura de chiuloasa.
0 voturi
A raspuns c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani POATE FI PISCATA GARNITURA FARA SA DEA ULEI IN APA SAU APA IN ULEI DEPINDE UNDE E PISCATA.ACELEASI SIMPTOME LEAM AVUT LA UN FIAT SI PROBLEMA ERA GARNITURA.
0 voturi
A raspuns vs88knz (340 puncte) acum 8 ani sal..am patit si eu la fel...acum nush daca o sa te ajute...tot asa imi spuneau ca e chiuloasa dar era garnitura de la capacul de la vasul de apa...incearca sa il schimbi..