4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SKODA > centura dreapta spate blocata

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Centura dreapta spate blocata

buna am ..adica tata are o skod-octavia2 din 2006 adica actuala skoda octavia tour ...problema este in felul urmator la centrura dreapta spate are momente cand se blocheaza si stiu ca daca o zmacesti are acel blocaj dar nu despre asta vorbesc ...se blocehaza pur si simplu nu mai pot sa o trag ca sa ma defac problema cred ca este undeva ...unde se aduna centura de adunat se aduna dar ramane asa blocata nu mai revine inapoi si te strange ..mai ales ca eu sunt umpic mai solod...:)) prima data mi-am supt eu burta cat am putut dar tot dar am ramas blocat ...pana cand am reusit sa o imi trag burta bine de tot si am reusit sa ies...asa mai neconventional:)) in final am reusit sa o fac sa se defaca adica sa se si lase moale ...daca ma poate ajuta cineva cu asta ...eu am patit numai la centura dreapta spate...daca a mai patit cineva asa...un sfat ..numai bine si imi cer scuze pentru greselile gramaticale..:)
A intrebat Nimelanius (2,140 puncte) acum 12 ani in categoria SKODA
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Trebuie resetat modulul de airbag si pretensionare centuri, asta daca ai airbag multi-stage, si problema se rezolva, daca nu prin anulare atunci mecanic, pur si simplu desfaci suruburile de prindere ale centurilor din podea si isi vor reveni.

Succes.
Salut.

Comentarii:

A comentat Nimelanius (2,140 puncte) acum 12 ani ok si cum restez modulul de aibag?? asta pot sa fac eu acasa sau trebuie sa ma duc la in service..?
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani N-ai ce reseta la centura.La acest tip de centura.Functie de tip poate fi cu  capsa pirotehnica ce se declanseaza mecanic sau electric.
A comentat D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani In caz ca nu ai modul, poti sa desfaci si tu centura .
A comentat D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Apropo de ce am primit -1 ? Am gresit cu ceva ?
A comentat Nimelanius (2,140 puncte) acum 12 ani nu ma intreba pe mine ca n uam dat +/-
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani E o chestie mecanica la mecanismul de la centura. A ta nush daca are, dar unele noi au asa cv.
Salut :)