4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SKODA > de ce nu se aude cum trebuie??...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu se aude cum trebuie???

salut! un prieten are o skoda octavia rs 2.0 tdi 170 cp din 2008/09. si-a schimbat tot sistemul de evacuare (toba) si si-a pus una cumparata de la un 4tuning show. in mod normal trebuia sa scoata un sunet mai tare. dar asata se intampla daca o tureaza la 4000 de ture si doar atunci cand e incalzita foarte bine motorul.

e normal sa faca asa? multumesc anticipat
A intrebat DUCU.andrei (4,570 puncte) acum 12 ani in categoria SKODA
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Ce marca este evacuarea ?  E diferit sunetul intre benzina si diesel dar tot trebuia sa se auda mai tare si mai frumos (dar nu foarte spectaculos) .A shimbat toba finala sau toata evacuarea?

The Sketchulator-nu a intrebat nivelul de inteligenta a intrebat ceva legat de o evacuare...puteai sa zici ca nu a facut o alegere buna dar...nu ca nu e foarte destept ...

Comentarii:

A comentat DUCU.andrei (4,570 puncte) acum 12 ani nu stiu ce marca e dar el a inlocuit toata evacuarea nu doar partea finala. se aude la fel cum se auzea cu topa stock. care ar putea fi cauza?
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Nu cred ca e de vina evacuarea,evacuarea la diesel se face mai putin sesizabila (cateodata mai deloc...) ,ceva gen mai infundat nu stiu cum sa iti explic sunetul.Nu s-a modificat de loc sunetul la turatii mai joase ?
Daca vrei sunet frumos la diesel pune in loc de toba o bucata de teava de inox si un tips de inox (ma rog eu nu as face asa ceva doar pentru sunet dar...)
0 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Se poate auzi si la diesel spectaculos, inca de cand pornesti masina. Tine de tipul de evacuare, de marca, etc.
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani O evacuare de marca ,da si rezultate scontate.Una ieftina de taraba,vanduta la pret de superbrand ,are rezultate iluzorii.
Inainte de achizitii/modificari de acest fel , e bine sa te informezi mai bine in mai multe locuri.
Nu stiu ce porcarii de tobe montati pe masini,dar cu Remus,Magnaflow,Supersprint ce le-am montat pe masini,rezultatul este exact cel dorit.
–1 vot
A raspuns aqswdefrgt (1,120 puncte) acum 12 ani la diesel nu prea contaza evacuarea
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Evacuare sport la un turbo diesel ? Prietenul tau are un bai cu capu' .
BTW, coroziunea tocmai mi-a "facut rost" de o evacuare sport, am o gaura in toba din spate. Curios, ca masina nu-i ruginita de loc.
Motorul e un benzinar V6 si unii aud in horcaiala aia un sunet "splendid". Pe mine ma scoate din sarite. Nu inteleg de ce arunca oamenii banii pe evacuari zgomotoase, cand e atat de simplu sa iei o dalta si-un ciocan si sa o faci pe gratis.