4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SKODA > placute frane skoda

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Placute frane skoda

am o intrebare ...tata incepe sa nu mai prea aiba fran..placute prea uzate..asta stiu....dar langa mine este un vecin ce este tinichicgiu si mi-a dat niste placute care le-a cumparat ...nu mai stiu exact pentru lupo sau polo...ca dimensiuni ..sunt la fel dar vreau sa stiu daca este ok treaba ...sa le montez sau ma bine ma duc sa imi cumpar placute exact pentru skoda...masina este o skoda octavia din 2006 multumesc..
A intrebat Nimelanius (2,140 puncte) acum 12 ani in categoria SKODA
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Cumpara de la un magazin autorizat exact pt ce model de masina ai, asta incluzand si garantia pe care o primesti.

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Ai garantie pe piesa daca este montata in service autorizat RAR.Atat.
–3 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Iti recomand sa iei placute pentru masina ta...
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Skoda face parte din grupul VAG  care include si VW,drept consecinta multe piese sunt compatibile intre marci.Pe baza unor coduri de piesa se afla foarte usor compatibilitatile si echivalentele.

Comentarii:

A comentat Nimelanius (2,140 puncte) acum 12 ani da stiu deaia am intrebat stiu ca au multe piese compatibile...si poate a mai incercat cineva asa...
–3 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Cumpara-ti placute pt. a ta. Is diferite putin si e posibil sa nu se potriveasca.
Salut ;)
+1 vot
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 12 ani Daca se potrivesc monteaza-le, Grupul VAG monteaza sisteme TRW si ATE.