4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SKODA > skoda octavia an 2002 1.6 sr b...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Skoda octavia an 2002 1.6 sr benzina

am o skoda octavia an 2002 , benzina 1.6 sr si  am lasat-o vreo 3 saptamani nepornita  deloc si mi sa terminat bateria , aceasta baterie fiind noua doar de 5-6 luni pusa pa masina , cine stie ce consumator as pute avea de imi termina bateria , sau de ce mi se termina asa repede daca nu folosesc masina 3 saptamani , masina este ful electric da va ajuta asta .
A intrebat alexei11 (370 puncte) acum 12 ani in categoria SKODA
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Cauzele universale sunt alarme sau radiouri conectate gresit.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Deobicei casetofonul daca nu este legat cum trebuie, atunci consuma curent si ramai fara.
Salut
.
+3 voturi
A raspuns asar (8,200 puncte) acum 12 ani Din ce in ce mai multe vehicule sunt disponibile cu chei de proximitate care functioneaza asemanator unor telecomenzi. Un receptor radio montat  pe vehicul scaneaza pentru a gasi semnalul de cheie. Cind semnalul este primit sistemul trebuie sa determine daca acea cheie este cea corecta adica cea care poate deschide masina. Masina nu stie daca propietarul va pleca o zi sau o luna asfel ca scaneaza in mod constant si nu se opreste complet niciodata. Orice cheie de proximitate care trece prin raza de actiune a sistemului face ca acesta sa consume mai mult curent pentru citeva minute in incercarea de a o identifica. Astfel daca masina este parcata intr o zona foarte aglomerata sistemul va consuma destul de mult curent. problema este mai accentuata daca masina este echipata cu o baterie mai mica.
0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Mai se poate si ca bateria sa fi fost pur si simplu slaba calitativ. Nu ar fi nici prima, nici ultima baterie care sa moara prematur fara motive evidente.