4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SUZUKI > Schimbare Volan Dreapta Stanga...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Schimbare Volan Dreapta Stanga Suzuki Grand Vitara?

Salut

Am un Suzuki Grand Vitara 1.6 benzina din 2004 cu volan pe dreapta si as vrea sa fac schimbarea volanului.De ce piese am nevoie si cat costa manopera?

Multumesc anticipat
A intrebat xxstranger (120 puncte) acum 10 ani in categoria SUZUKI
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat xxstranger (120 puncte) acum 10 ani despre instalatia electrica ce parere aveti,se poate intoarce pe invers,sau mai simplu se prelungesc firele?
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani se prelungesc firele
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Nu uita de diferential fata,nu se pupa caseta de directie volan stanga cu diferentialul volan dreapta.Le poti face dar ai nevoie de ceva piese home-made.
A comentat xxstranger (120 puncte) acum 10 ani Am gasit in germania o masina cu volan pe stanga care are si aer conditionat (a mea nu are). Omu cere pe ea 1300,e lovita in fata dreapta,in cazul meu cred ca mi se renteaza sa o iau ,sa imi iau ce-mi trebuie de pe ea si apoi sa vand restu. Observ ca sunt multe piese care ar trebui sa le iau si nu cred ca o sa le gasesc pe toate la acelasi vanzator si pe bucati cred ca m-ar duce la o suma destul de mare. Ce parere aveti,se merita sa iau alta masina avariata,sau sa incerc sa gasesc doar piesele pe bucati? Cam cat ar fi manoper de transplant?

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani piesele sunt urmatoarele : Bordul , caseta de directie ,conducte de la pompa de servo si frana , pedalier , fetele de usi (fata) , farurile , stergatoarele ........cam asta sunt .....manopera depinde unde o faci
0 voturi
A raspuns DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani parerea mea ca daca le gasesti second ce a enumerat colegu mai sus si le schimbi tu da altfel nu cred ca se merita!!