4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > TOYOTA > Buna! Daca vreau sa-mi pun mot...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Buna! Daca vreau sa-mi pun motor electric la masina mea imi mai trebuie instalatia electrica?

Buna!As vrea sa-mi pun motor electric la masina mea si nu stiu daca imi mai trebuie instalatia electrica( pun aceasta intrebarea deoarece piesele ce nu-mi trebuie vreau sa le vand )?
A intrebat Ryuk751 (2,250 puncte) acum 11 ani in categoria TOYOTA
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Pe ce masina vrei sa pui?
Cum o sa incarci motorul?Vrei sa fie hybrid sau full electrica?
Instalatia electrica a masinii ramane in mare parte,nu vei mai avea nevoie de senzorii de pe motor,in rest lumini,confort,A/C interior,eventual directie electrica sau orice echipament auxiliar va ramane.
P.s.Pune si tu mai multe detalii,masina,ce motor electric vrei sa pui etc.

Comentarii:

A comentat Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani :) Ia gandeste-te putin ....luminile trebuie sa ii ramana oricum ,ca altfel nu se poate,dar nu stiu eu cum o sa genereze/stocheze curent pentru A/C pentru directie electrica,chiar si pentru casetofon sau geamuri....Probabil ca va renunta la auxiliare ....Asa ca eu il sfatuiesc sa vand tot ce se poate :)
+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Esti absolut sigur ca stii in ce te bagi? Sa zicem ca montezi motorul si merge. Care va fi sursa de putere? Unde vei monta sute de kg in baterii? Ca sa-ti raspund la intrebare, parte din electrica motorului vechi nu vei mai avea nevoie (fire care duc la senzori, instalatia de pornire, alimentare, etc), in schimb restul de instalatie care duce curentul de la comenzi la lumini si accesorii trebuie tinuta. Ai nevoie de multa rabdare pana faci curat si scoti tot ce nu ai nevoie.
–1 vot
A raspuns Flex42 (3,000 puncte) acum 11 ani Cred ca nici nu realizezi ce inseamna .Sa pui motor electric?Si sa mai faci si bani din vanzarea de piese.Doamne larga e gradina ta si ce este mai rau e ca vor sa sara gardul cand este poarta deschisa.