4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > TOYOTA > Cum afecteaza motorul pe spate...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum afecteaza motorul pe spate experienta sofatului??

Cum afecteaza motorul pe spate experienta sofatului??...ma gandesc la toyota mr2.........cum este distribuita greutatea......cum este afectata directia..care sunt avantajele si dezavantajele motorului amplasat in spate.....poate sa ma ajute cineva??.....cu cat mai multe detalii cu atat mai bine..mersii!
A intrebat adrenalinerush (1,790 puncte) acum 12 ani in categoria TOYOTA
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani nu afecteaza cu nimic,masina tot asa merge pe drum,in conditii de iarna poate o sa fii putin surprins atata tot..
+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Toyota mr2 are motorul central,broasca ,dacia 1100 sunt masini cu motorul pe spate...si e mare diferenta intre condusul unei masini cu motor central(distributie mult mai buna a greutatii intre cele doua punti) fata de una cu motorul in spate...si diferenta asta se simte mai ales la stabilitatea masinii si felul cum se comporta la schimbari bruste de directie

Comentarii:

A comentat radu_mihai (5,740 puncte) acum 12 ani si porsche 911 e cu motorul amplasat in spate... totusi 911-le are vreo 40 de ani de evolutie...
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Bun,si ce-i cu asta?in materie de manevrabilitate crezi ca porschele e mai bun?