4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > TOYOTA > Toba sport FK pe Toyota Hilux ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Toba sport FK pe Toyota Hilux 2.5

Mi-am cumparat o toba FK inox - finala (am pus niste imagini cu ea).Vreau sa o pun pe Toyota Hilux 2.5 2008. Credeti ca voi avea probleme cu sunetul ? Ma refer la faptul ca am Euro4..ma gandesc ca asta ar incetini destul de mult evacuarea noxelor. PLus ca intermediara e destul de lunga. Mi s-a zis ca la motor de 2.5 nici sa nu-mi fac probleme, ca se aude frumos..dar totusi...vreau sa va intreb..sa nu o sudez si apoi sa nu imi placa, sa o dau jos..asa o vand si imi cumpar bomboane..

Imagini atasate

A intrebat cmosteanu (230 puncte) acum 12 ani in categoria TOYOTA
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 12 ani Salut scuze sunt off topic, dar cat ai dat pe toba? Multumesc anticipat.
A comentat cmosteanu (230 puncte) acum 12 ani 190 sau 180..nu mai stiu exact..am luat-o de la lichidare de stock.
A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 12 ani Daca o vinzi da-mi te rog un PM , scuze inca o data pentru offtopic.
A comentat cmosteanu (230 puncte) acum 12 ani Bine. Sambata viitoare decid.

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns vladon9999 (4,090 puncte) acum 12 ani Salut. Daca toba este bine facuta nu ar trebui sa incetineasca evacuarea. Din cate stiu eu FK-urile nu sunt proaste deci nu ar trebui sa iti faci griji. Parerea mea este ca ar fi mai bine sa nu o sudezi pentru inceput. Fa cateva drumuri sa vezi daca iti place cum suna atat in interior cat si din exterior. Eventual fa si un drum mai lung ca sa vezi daca nu incepe sa te deranjeze zgomotul dupa un timp. Ca o suna ea frumos dar daca o auzi 4 ore in continuu s-ar putea sa nu ti se mai para la fel de dragut:))

Comentarii:

A comentat cmosteanu (230 puncte) acum 12 ani Multumesc de sfat! Si o alta intrebare..daca nu ar fi sudata bine, ce efecte negative ar putea avea ?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Daca nu e montata corect o sa iti face ceva probleme "acustice"adica un zgomot anormal.
Nu cred ca te-ai referit la o toba nesudata deloc.
A comentat cmosteanu (230 puncte) acum 12 ani presupun ca daca nu ar fi sudata deloc, zgomotul ar fi si mai anormal... nu s-ar auzii acel "bass"... nu ?

Alte raspunsuri: (1)

+2 voturi
A raspuns vladon9999 (4,090 puncte) acum 12 ani Salut. In primul rand fianala fiind din inox nu prea da acel "bass". Finalele din inox au un sunet mai ascutit asemanator cu cel al masinilor echipate de raliu. Sunetul mai grav "bass-ul" este dat in general de finalele din carbon. Acum depinde de la toba l toba.  Si ziceai de montaj. Sincer sa fiu nu prea ai cum sa o montezi gresit:)) Dar conteaza cum e etansata. Daca la imbinarea dintre mediana si finala au loc pierderi de gaze atunci nu e foarte bine+ ca daca imbinarea nu e etansa nici sunetul nu va fi la fel de intens si la fel de placut cum ar trebui sa fie+pierderea de gaze va mai provoca si ea la randul ei alt sunet.