4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Am o problema cu treapta 1, ma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am o problema cu treapta 1, ma poate ajuta cinevA?

Am un golf 3 din ''97 si intra un pic mai greu in treapta 1 zici ca se loveste de ceva cand impingi maneta zici ca are o bariera care trb sa impingi mai tare maneta ca sa intre stie cineva de ce?
A intrebat Kydy (1,070 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Cand motorul este oprit intra usor?Verifica si uleiul in cutie si vezi timoneria sa nu fie incurcata de ceva pe acolo.Am intalnit la un Caddy SDI o protectie de plastic cazuta pe langa timonerie si intra foarte greu in viteza.

Comentarii:

A comentat Kydy (1,070 puncte) acum 11 ani Si cand e motorul oprit si cand merge intra greu, cineva mia zis ca e ceva de ambreiaj asa este?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Daca face si atunci cand ai motorul oprit e de la cutie.Completeaza cu ulei pana la nivel daca ai lipsa.
A comentat Kydy (1,070 puncte) acum 11 ani si unde vad nivelu ca sunt incepator nu am treaba cu astea

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani dak masina e in mers incet nu iti intra sau intra fortat in treapta 1 dak te opresti pe loc intra normal e normal eu asa am la masina iti intra greu din cauza ca masina e inca in mers
0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani maestro , orice cutie mai are si ea un Selector si Bineinteles Timonerie ..verifica si tu tijele vezi in ce stadiu se prezinta bucsaraia dupe acestea ....apoi probabil sa fie de vina si SELECTORUL din cutie !
BAFTA MARE !
0 voturi
A raspuns andrey_mess92 (730 puncte) acum 11 ani uite, ti-o spun din propie exerienta... eu am o alfa romeo, nu stiu exact cum e la Wv,.... eu am avut aceeasi problema.imi intra la lel treapta 1 si 2.... eram pregatit sa desfac tot dp la motor ca sa pot ajunge la cablurile de la cutie (crezand ca e de acolo)... dar intr-o zi facand curatenie in masina am ridicat ornamentul de la schimator si cand colo ce sa vezi... erau desfacute suruburile de la brida care tine nuca de la schimbator..... nu ar fi rau sa te uiti si acolo, poate nu e nimik grav....
0 voturi
A raspuns ElPadrino (2,160 puncte) acum 11 ani poate fii din cauza ambreiajului sau a cutiei de viteze.singura solutie e sa mergi la un mecanic.