4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Am un golf3 si daca il aprind ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am un golf3 si daca il aprind nul mai pot stinge decat daca il opresc in vetaza cu cheia nu se mai poate opri?

Porblema e ca am ajuns acasa cu masina si am incercat sa o opresc dau sa invart de cheie inapoi si cand ce sa vezi nu se oprea am dat 2 de pe loc ca sa o opresc am scos cheia si ramne lumina apinsa in bord ca si cum ar fi contactu pus ! am skos borna la baterie ca sa se stinga si am puso la loc da ce sa vezi la fel cum pun borna cum se parind si luminile in bord ca si cum ar fi cheia pusa in contact ma ajuta cineva va rog sun mai tanar si nu am intalnit astfel de probleme ! Multumesc Mult

A intrebat StaaR (1,210 puncte) acum 10 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani poate fi partea electronica a contactului scoate mufa si vezi ce se intampla! Daca se opreste din aia e!
+2 voturi
A raspuns justaboydevyll (850 puncte) acum 10 ani schimbai contactul k a ramas in prima treapta blocat ai vazut k are doua trepte el una se aprind becurile si a doua dai la automat
0 voturi
A raspuns StaaR (1,210 puncte) acum 10 ani am cercetat astazi nu cred ca e de la contact  faza cred ca e de la centralizare pentru ca ,cand deschid usa din spate mi se apind luminitele ca si cand ar fi pus contactu  si daca e deschisa nici nu ma lasa sa o opresc cand dau cu usa si o icnhid merge oprita iara o dechid iar mi se aprind luminile:-? sa fie de la centralizare?

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns StaaR (1,210 puncte) acum 10 ani Am gasit problema era  la usa din spate de fire de la geamu de pe usa din spate ca am gemurile electrice  se atingeau si faceau scurt de asta nu se mai stingea motoru o  lua raza instalatia am rezolvat problema asstazi Multumesc tuturor care mati ajutat !