4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Ce cauciucuri de iarna ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce cauciucuri de iarna ?

M-am hotarat cam in cateva saptamani sa imi iau cauciucuri de iarna si jante de tabla.La jante m-am gandit pe 16 cum le am si pe astea de aliaj.Ce dimensiune la cauciuc ar fi cel mai indicat.Sau sa aleg jante pe 15 pentru ca am vazut ca in talon am trecut dimensiunile pentru rotile de 15 si jos ca o exceptie ceva de genul dimensiunea actuala de pa jantele de aliaj 205/55/r16.M-am gandit sa iau pe aceeasi dimensiune cauciucuri 205/55/r16 si sa le pun pe jantele de tabla.As fi vrut totusi ceva mai ingust si cu balonul mai mare ca am inteles ca ar fi mai bune pe timp de iarna.Voi ce ziceti ?
A intrebat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Mai bine alege o varianta pe "15. Si anvelopele sunt mai ieftine , dar si confortul la hartoape e mai mare.
+1 vot
A raspuns audi4ever (4,400 puncte) acum 11 ani Iarna e bine sa mergi cu cele mai inguste cauciucuri din cele care le ai omologate in Cartea de Identitate eliberata de RAR. Astea inguste iti ofera cea mai buna performanta pe timp de iarna.
+1 vot
A raspuns Old_boy (6,080 puncte) acum 11 ani Cel mai bine iti cumperi jante pe 15 si cauciucurile mai inguste... tocmai d-aia sunt 2 marimi:  alea mai late sunt pt vara si ala mai inguste cu balon mai mare sunt pt iarna