4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Check aprins golf 4 ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Check aprins golf 4 ?

Salut . Am un golf 4 1.6 benz . S-a aprins check.ul in bord . Am pus tester si este catalizatorul . ce fac sa se stinga cheku.l ? ma gandeam sa scot catalizatorul detot . Dar cum pacalesc senzorul ?
A intrebat Fanvw (720 puncte) acum 9 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Fanvw (720 puncte) acum 9 ani ......,,.,.,.,.,

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns dreamboy (8,210 puncte) acum 9 ani Aia mi se aprinde de cel putin 2 ori pe an in bord . Incearca benzina de 98 si urcate cu ambele picioare pe acceleratie . De cand nu a mers masina la un drum mai lung ? PS : 50k km ? glumesti nu ? :)))

Comentarii:

A comentat Fanvw (720 puncte) acum 9 ani poza este orientativa . treaba este ca daca bag testerul si sterg eroarea apare iar la 5-6 porniri ale motorului .cat despre benzina am bagat de la omv carera 100 de 150lei si degeaba . de mers la drum lung nu merg mereu cat despre ambele picioare pe acceleratie . (ma incalt mereu cu bocancii cand merg cu masina:))) adica nu merg incet .
A comentat dreamboy (8,210 puncte) acum 9 ani Daca ai incredere in cel cu testerul si esti sigur ca e catalizatorul , asta e , schimbal . A mea mai facea asa cand statea cate 1 saptamana in parcare , sau daca uitam sa trec de 2500 de ture , de  asta ti`am zis mai sus :)