4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Cum inmatriculez un VW Golf Mk...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum inmatriculez un VW Golf Mk1 ?

Iubesc masinile clasice si am in gand de ceva vreme sa'mi cumpar un Golf 1 pe care sa'l reconditionez si sa'l personalizez dupa bunul plac.Din cate am apucat sa citesc,productia s'a terminat in '83 deci anu' asta ar trebui sa fie masina de epoca.Daca nu,care's toate taxele,impozite,inmatriculare,asigurari si alte alte ce trebuie sa le fac pt masina ?? Ma costa prea mult toate astea ??

Imagini atasate

A intrebat filip_q (540 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani depinde de  ce lege dau bulangii astia din parlament ca nu inteleg de ce tot amana timbru puli , 400 de parlamentari stau de la inceputu anului sa gandeasca o taxa , mai asteapta ,nu te grabi , dar de ce nu iei o dacie 1300 ca tot asa se tuneaza si gasesti pise ieftine si are si super tabla pe ea , gasesti telescoape sport arcuri tot , bari elemente cromate si ieftine , revenind la costuri , nici nu sti ce sa faci , normal ar fii sa iei unu inmatriculat si sa ii platesti timbru cat o fi si ala cred ca  maxim 300 euro si 100 trecutu pe numele tau , ca daca il iei neinmatriculat pe langa rar , carte ,acte , etc care costa si astea si timbru , sigur o sa mai platesti si altceva , nu lasa ei egalitate intre o masina inmatriculata si una ne . bafta!!!

Comentarii:

A comentat filip_q (540 puncte) acum 11 ani Dacie mi'ar placea da Golfu' ma atrage mai mult,imi place forma aia clasica.da ii cam greu da gasit.sper in viitor sa gasesc unu care sa'mi convina.multumesc de raspuns.
0 voturi
A raspuns Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Salut,desi ai va fi destul de greu dupa cum sa zis si mai sus,eu recomand sa iti urmezi visul,nu zic ca dacia nu e buna,dar ...ma abtin,golf-ul e golf :)).Ar mai fi o solutie,te-ai uitat si la un golf 2?daca nu iti place trebuie sa cauti ce iti doresti,eu am cautat putin,si am gasit unul la vanzare din 83,inmatriculat,la 700 euro,in fine,nu fac comert aici,daca esti interesat iti dau link sa vezi pentru ca nu il las aici,nu stiu daca am voie.(nu e de pe 4tuning).Iti dau pm ! Multa bafta cu proiectul !
0 voturi
A raspuns s3vr4j (140 puncte) acum 11 ani Nu stiu sigur,dar ai face bine sa te interesezi daca poti cumva sa il inmatriculezi ca si masina de epoca,astfel nu platesti taxa.