4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > De ce imi apare Service Insp i...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce imi apare Service Insp in bord la VW Golf 1.6 an 99 ?

Salutare! De  cateva zile cand pornesc masina imi apare in bord SERVICE INSP licarind in displayul de sub vitezometru. Dupa ce invart cheia, apare imediat, astept sa se stinga becurile, pornesc apoi mai licare inca 200, 300 de m cat mai merg cu masina. Dupa dispare. Stie cineva care ar fi treaba?
A intrebat Nonosu (1,390 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat espgeorge (100 puncte) acum 8 ani Sall si eu am un golf4 1.6 sr din 99 si imi apare insp si licare becul....pericole.resetez cum ati spus dar imi apare n chenarul cu km 0000.si nu face click ma puteti ajuta????

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns mihai_f (5,040 puncte) acum 11 ani 1. Tii apasat butonul de reset KM
2. Pui contactul
3. Invarti 1 data butonul de la ceas spre DREAPTA!!! Sa auzi tu click-ul (in tot acest timp tii butonul de reset KM apasat)
In acest moment trebuie sa-ti apara mentiunea "service" in cadranul de kilometri, iei contactul si gata that's it!!!
Te rog sa-mi spui daca ti-a mers...

Comentarii:

A comentat Nonosu (1,390 puncte) acum 11 ani Da, a mers, multumesc! Dar care sa fie motivul pentru care a aparut? ai idee? ca nu e nici o diferenta la comportamentul masinii, adica merge totul ok.
A comentat mihai_f (5,040 puncte) acum 11 ani li se pune ceva din fabrica ca la 30.000 km sa iti aduca aminte sa faci shimbul de ulei sau altele. se poate face la service cu un calculator special sa nu mai apara.
A comentat butaovidiu78 (100 puncte) acum 7 ani Iti multumesc pt sfatul tau..am avut problema asta cu service si eu si am procedat cum ai scris tu mai sus..merge. cu siguranta recomand la toti cei care au golf 4.  1.6
A comentat florynutzuc (100 puncte) acum 5 ani Salut.
Am un golf 4 din 98 benzina.
Îmi apare în bord la fiecare pornire insp tehnica, o resetez și dispare, dar la următoarea pornire aceeași situatie.
Menționez ca am făcut schimbul de ulei în urma cu 3 luni și am repetat insp, dar îmi apare acum ori de câte ori o pornesc.
Nu am probleme de pornire,  dar mă gândesc sa nu fie ceva probleme în timp.
Mulțumesc anticipat!
+4 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani este martorul de service.
daca ai facut schimbul de ulei si filtre il poti reseta, manual cum a scis colegul mai sus sau cu testerul, cz in care il programezi sa apara la urmatoarea revizie peste cati km vrei tu, de regula la 10.000km in tarisoara noastra!
+2 voturi
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani cum ti-a zis si colegul de mai sus, daca masina a trecut de o revizie si o inspectie tehnica urmaresti pasii prezentati de mihai_f. Sa nu crezi ca masina are vreo problema, daca avea ti se aprindea martorul ce seamana cu un robinet care este defapt motorul, sau alti martori.
0 voturi
A raspuns aladin2014 (160 puncte) acum 8 ani sall si eu am un golf 4 ,,am urmat pasii spusi de voi insa ,,insa apas pe buton ,pun contactu si nu se invarte nush de ce nici macar o idee cand apas pe buton imi apare  service oil.ulei a fost schimbat recent ..trebuie sa merg cu ea la service??