4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > De ce nu-mi gaseste functiile?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu-mi gaseste functiile?

Buna ziua/seara.

Detin un Golf 4 ( 1.6 16v BCB - 2003 ), si zilele trecute am citit pe internet ca imi pot activa diferite functii cu VAG-COM. Azi am fost la o cunostinta care detine programul, si nu mi-a gasit nicio functie pe care sa o activeze. Le-a gasit doar pe cele care deja sunt activate. Este devina versiunea programului pe care il are, sau asa este modelul masinii sa nu poti activa alte funcii suplimentare? Multumesc.

A intrebat Drragos (760 puncte) acum 10 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani In primul rand trebuie TU ca sa stii ce functii vrei sa iti activeze,dezactiveze sau sa modifice.
In caz ca tu i ai zis de exemplu ca sa iti activeze inchiderea automata a usilor dupa ce depasesti 30km/h si el a zis ca e activata,atunci concluzia e ca nu a stiut cum sa o faca.
Nu cred sa fie softul de vina....poti sa il intrebi eventual ce versiune de vag-com are....dar nu cred ca de aici vine problema.
Bafta!

Comentarii:

A comentat Drragos (760 puncte) acum 10 ani I-am spus ce functii doresc sa-mi fie activate, iar el a spus ca nu le gaseste.

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Salut, eu am Vag-Com-ul, si versiunea nu conteaza prea mult...pentru masina pe care o ai tu (adica model din 2003). Ceea ce conteaza foarte mult este interfata care este folosita la citire/modificare parametri. Sunt unele cabluri care pot doar citi (nu toate functiile), sunt cabluri mai performante, care citesc toate functiile dar nu pot face unel modificare si sunt acele cabluri care iti permit sa comunici cu toata electrica/electronica masinii si cu care poti face si modificari.
Parerea mea este ca persoana care s-a legat cu vag-com-ul la masina ta, ori nu are toate cunostintele necesare pentru a modifica functii ascunse, ori nu are interfata ideala pentru asa ceva.

P.S. eu am si vag-com (lucrez putin cu el, doar pentru diagnoza) insa folosesc mult op-com care e cam aceeasi ciorba cand e vorba de activat functii ascunse (gen day-light, inchiderea geamurilor din telecomanda, pilot automat, incalzire in scaune etc)

Comentarii:

A comentat Drragos (760 puncte) acum 10 ani Voi incerca sa iau legatura cu altcineva care detine VAG-COM si voi vedea daca imi gaseste sau nu.

Multumesc pentru raspuns.