4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > de ce nu trage motorul?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu trage motorul?

buna am un golf 4iar in timpul mersului nu trage motorul cateodata si moare,iar uneori nu sta la relantiv.ma puteti ajuta cu niste raspunsuri?va multumesc
A intrebat eugen91 (130 puncte) acum 10 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns codsursa (460 puncte) acum 10 ani Ce motor ai ? Din cate stiu la motoarele pe benzina, verifica senzor de temperatura daca e ok,contactul de la masina sa fie ok si sa nu fie foarte uzat pentru ca ti se opreste motoru,poti sa mai verifici alimentarea cu gaz sa vezi daca e ok (pompa benzina, filtru sa nu fie infundat).. Poti sa ii faci o diagnoza costa 40-50 de lei si verifici sa nu ai fire intrerupte, senzori "distrusi". Daca e ok ce am zis mai sus poti sa treci mai departe la curatat valva EGR, conducte de recirculare gaze nearse, clapeta de la acceleratie. Sper sa te ajute :)

Comentarii:

A comentat eugen91 (130 puncte) acum 10 ani motor de 1.4 16 valve
–1 vot
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani TDI - supapa turbo nu se mai deschide ... o prinzi uneori cand se deschide si atunci iti trage dupa iar numai trage !!! - furtunase vacum roase d vechime si pierzi aer vid pe acolo ----- EGR - infundat cu motorina  nearsa ------------- verifica si injectoarele sa cumva sa ti curga motorina pe la unu / doua dintre ele !! --- la realti verifica`ti bujiile  sau chiar schimbale pe toate sa stii o treaba mai ales ca a venit iarna ... sper sa nu fie benzina masina ta .. oricum data viitoare posteaza si anu si modelu si motorizarea pe care o ai ... golf 4 are o gramada de motorizarii!!!!!!!

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani La relanti verifica bujiile?WTF?
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani MAI STEFAN ANGELO .. DE VOI ESTE DOAR TEORIA ... CA LA PRACTICA PRAF ... DACA MASINA MEA NU STATEA IN RELANTI SI I AM SCHIMBAT BUJILIE SI DUPA NUMAI AVEA NICI O PROBLEMA .. NUMAI IMI DARDAIA DELOC  DACA TU AI PRAF BUJILIE CREZI CA MOTORU ITI MERGE ROTUND?
–1 vot
A raspuns Florinel11 (1,700 puncte) acum 10 ani verifica senzorul de turatie