4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Deci as vrea sa stiu daca se m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Deci as vrea sa stiu daca se mai merita sa merg in Germania ca sa cumpar o masina sau sa o cumpar din Ro.Multumesc!

Buna ziua! Deci as vrea sa stiu daca se mai merita sa merg in Germania ca sa cumpar o masina.As vrea sa imi cumpar Vw Bora 1.9TDI si am aflat costul inmatricularii dar mai trebuie sa stiu costul drumului si a actelor aproximativ.Trebuie cat mai repede,multumesc!
A intrebat SerjManiack (200 puncte) acum 12 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Mai bine o iei din RO.Nu o sa ai taxa de inmatriculare,nu dai bani pe motorina +ca e obositor drumul pana acolo.
+3 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Pe langa pretul masinii, mai pune in jur de 500-600 euro drumul ( benzina / motorina + mancare + acte ) asta o singura persoana, iar daca mai mergi cu cineva mai pui 100 euro pt. mancare.
Mai bine o cumperi din RO !
.
Salut
:)
.
+1 vot
A raspuns SerjManiack (200 puncte) acum 12 ani Ok,multumesc!
–3 voturi
A raspuns xiyxiy (2,590 puncte) acum 12 ani mai pune si ca masina se poate strica pe drum, stiam ca e 150 de euro 100 de km cu platforma.

Comentarii:

A comentat Alecs21 (2,010 puncte) acum 12 ani Stiai prost eu am dat pt 7 km 56 de euro ;)
+3 voturi
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 12 ani Salut,dupa parerea mea merita,daca ai avea o cunostinta la care sa stai,sa nu platesti cazare si mancare,si in privinta km-lor nu se compara o masina rulata in D cu una rulata in RO,decizia si banii iti apartin.
+1 vot
A raspuns cypryanutzu_cyf (1,550 puncte) acum 11 ani trebuie sa gandesti astfel incat sa pui in balanta tot:  -din ro masinile majoritatea sunt aduse cu sute de miiiiiiiiii de km,dati inapoi,aduse accidentate si facute pentru ca in afara nu iti convine sa repari ceva mai grav si romanii le iau asa sa le dea la fraieri;                                                                                              sa o iei din afara sa platesti platforma(vezi ca sunt care aduc masini si poti sa te duci cu ei pentru ca nu aduc numai una si iesi mai ieftin),eventual te duci tu numai sa stapanesti cat de cat germana sau engleza si cauti pe net masina te duci si vi cu ea tu pe roti,si ca precautie mergi mai incet si opresti des,nu o soliciti,sau de la dealer multi dau garantie si care dau garantie au pretul un pic mai mare sa zicem cateva sute in plus dar stii ca are km aia si ce iti scrie pe contractul de la dealer pentru ca in caz de te pacaleste plateste de il ustura curu depagubiri :))))