4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Golf 3 1.6 GPL, se merita past...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Golf 3 1.6 GPL, se merita pastrat?

Salut,

De curand am cumparat un golf 3 1.6 din 1995 pe GPL, masina are 275.000km si pe GPL functioneaza de 20.000km. Are foarte foarte putina rugina superficiala, 4 geamuri electrice, trapa electrica etc dar fara ABS. Injectie monopunct (sau ceva de genu) Instalatia este omologata, inchidere centalizata din telecomanda, masina are toate actele ok. Problema este ca mai necista ceva investitii in frane, niste piese la motor etc, se poate circula cu ea asa dar eu vreau sa fie functionala 100%.

O alta problema e ca se aude un huruit cand este rece afara, dispare atunci cand calc ambreajul, oare ce poate fi? (nu se aude in permanenta)

Am aproximat ca daca bag cam 500-600e in ea, as rezolva toate problemele.

Intrebarea este, se merita sa bag banii in reparatii si sa pastrez masina sau ar fi cazul sa o dau mai departe la un pret corect si cu diferenta de bani, sa cumpar alta? Luand in calcul ca si masina noua poate avea la randul ei alte probleme (tine si de noroc cand cumperi o masina)

Daca o pastrez, este ieftina de interetinut, consum ok (pt ca GPL) + stiu ca i-am rezolvat toat problemele dar cand o voi vinde, clar nu mai scot banii care au fost investiti. Iar daca o vand si pun diferenta, poate am noroc si iau ceva mai ok.

Ce ma sfatuiti? Chiar nu stiu ce sa fac, pan ala urma consumul nu ar fi o problema dar trebuie sa recunosc ca in timp ar fi o economie semnificativa.
A intrebat Mike220v (630 puncte) acum 8 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 8 ani Salut,

Din cate ai povestit aici, rezulta ca ai o masina buna. Intr-adevar, este veche si pot aparea probleme, insa eu zic sa nu dai vrabia din mana pentru cioara de pe gard...
Nu se stie ce "noroc" ai si poate vei cumpara o masina cu mai mari probleme.
Incearca sa-i remediezi problemele pe care le are in prezent masina, mai tine-o cateva luni si daca nu se intampla nimic important cu ea, e buna de pastrat. O zi buna!

Comentarii:

A comentat Mike220v (630 puncte) acum 8 ani Mersi de parere, eu planuiesc sa o tin cam un an daca ma decid sa o pastrez, pana am macar vreo 4000 mi pt alta masina :D
0 voturi
A raspuns al3xutzual3x1995 (430 puncte) acum 8 ani acel huruit poate fi rulmentul de presiune din cutia de viteze