4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Golf 4 relanti , pornire si mi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Golf 4 relanti , pornire si miros ?

Salut , am un golf 4 din 2001 1.6 16v , prima problema relantii ,este normal ca la relantiu sa stea la 700-800 , observ ca are mici fluctuatii cand sta la relanti, adica motorul nu merge ,,rotund'' , a2a problema , cand o pornesc miroase a benzina, vine un miros de gaze puternic, dar dupa ce se incalzeste motoru nu mai miroase , mentionez am checkul aprins in bord, sa fie sonda lambda, daca o schimb se va remedia problema ? si a3a problema ar fi, ma gandesc ca din cauza sondei , cand o pornesc cateodata porneste in suturi, adica nu o ia din prima, trebuie sa tin 2 3 secunde cheia..

 

Mutumesc anticipat !
A intrebat BadeaClaudiu (430 puncte) acum 9 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns florinos (10,920 puncte) acum 9 ani Nu crezi ca o singura intrebare era suficient? sau esti balbait? scuze de ironie.

Comentarii:

A comentat LEONARDGL (6,080 puncte) acum 9 ani este nou pe forum ...nu vezi ca are scor 330...poate nu stie cum sa posteze!!!
+1 vot
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 9 ani Ce aveti cu omul? Este in impas,nu ii functioneaza masina bine si nu e normal sa puna aici intrebarile de rigoare???Doar nu s-o duce la vreo ghicitoare sa ii spuna! Sfatul meu ar fi sa ii faci o diagnoza la un service,pot fi multe cauze...de la sistemele electronice(senzori,sonde etc),aprindere,alimentare,pana la sistemele de etansare ale motorului. Personal am patit-o recent cu un furtun piscat de vacuum...imi galopa motorul de ziceai ca merge in 2 pistoane.
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Nu se schimba nici o sonda lambda  sau alt senzor , fara o diagnosticare preliminara .
In prima instanta schimba bujiile si filtrul de aer.
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani Daca ai check-ul aprins in bord , primul lucru care trebuie facut sa identifici problema este sa faci un tester la masina si vei vedea exact natura problemelor tale.Cel mai probabil este vreo sonda cum ai crezut si tu,insa poate fi si altceva,pana nu pui testerul nu schimba nimic poate doar filtru de benzina /aer si bujiile.