4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Ies zgarieturile astea la poli...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ies zgarieturile astea la polish ?

Ies zgarieturile astea la polish,sau sa incerc cu creion facut la magazin dupa codul vopselei mele ?

Imagini atasate

A intrebat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Stefan1974 (390 puncte) acum 11 ani Alea c-am nu!Varianta cea mai buna e vopsitul si polishatul,umpic costisitoare dar asta e!Daca nu un autocolant,abtibild etc

Comentarii:

A comentat m3lcul (100 puncte) acum 11 ani analfabetule!!! "c-am" si "umpic"? repetentule, nu mai da sfaturi pana nu inveti sa scrii !!!
A comentat y22dtr (260 puncte) acum 11 ani Si ''m3lcul'' nu se scrie asa copile!!!nu cred ca ai ce cauta pe 4tuning in stadiul in care te afli si anume de critic!!!
A comentat m3lcul (100 puncte) acum 11 ani e un joc de litere cocos ;). dar esti mult prea inapt ca sa poti intelege asa ceva ;)! nu vad ce legatura are un nickname cu analfabetismul unora. du-te la oglinda, da-ti doua palme si revino sa-mi spui daca ti-ai revenit.
A comentat Stefan1974 (390 puncte) acum 11 ani Ma soarece oparat ce esti dute da cu capul de perete sau trateaza-te la un psihiatru!!!i
A comentat Stefan1974 (390 puncte) acum 11 ani Iesi afara de pe forum!!!nu avem nevoie de soareci ca tine!!!dispari!!!!
A comentat y22dtr (260 puncte) acum 11 ani multi sunteti barbati dupa tastatura!ca tine la serviciu am 900(da la apelul numeric)ghici unde?hai sa stabilim o intalnire in viata asta si-ti raspund!!!numai bine
A comentat m3lcul (100 puncte) acum 11 ani bai maimuta cu pedale, invata sa scrii si dupa aia da-ti cu parerea in scris, ca te faci de nu te mai recunoaste nici nascatoarea. "c-am", "umpic" si "dute" sunt grave. si inca ceva... "MA-TA ARE CRATIMA" !!!
A comentat y22dtr (260 puncte) acum 11 ani chiar nici un administrator nu vede ce scriu userii aici?de ce nu-i baneaza definitiv?

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Daca se vede bine in poza,culoarea de sub zgarietura e alba.
In acest caz,poti incerca cu creion facut in culoarea masinii si apoi sa polishezi,fara polish o sa ramana o urma vopsita,polishul indreptand suprafata.
Mai ai o solutie,mai greu de realizat e sa scoti zgarieturile cu polish gros si masina de polishat,nu incerca cu altceva fara masina speciala deoarece iti raman urme in suprafata lacului.
Solutia ideala e ca incarci zgarietura cu material,adice creion dupa cod,creion de aceeasi culoare.In acest caz,zgarieturile tot vor ramane,numai ca se vor vedea in umbra.

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani mersi de raspuns
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Nu ai pt ce!Mult succes cu rezolvarea problemei.

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani mai bn ar fi vopsita si dupa dat polish dar incearca si cu creion nu par chiar adanci